Μπέντο: Αξίζει τον σεβασμό του Ολυμπιακού η Αρούκα

Μπέντο: Αξίζει τον σεβασμό του Ολυμπιακού η Αρούκα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικοι Πορτογαλίας είναι από χθες το βράδυ οι πρωταθλητές Ελλάδας. Επειτα από πολύωρο ταξίδι, η αποστολή του Ολυμπιακού εγκαταστάθηκε στη βάση της Αρούκα στον πορτογαλικό Βορρά. Υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν αύριο βράδυ να βάλουν τα «θεμέλια» πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με αντίπαλο την Αρούκα που πέρυσι τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

«Πριν από τρία χρόνια ανέβηκε κατηγορία, όμως έχει εξελιχθεί πολύ, αξίζει τον σεβασμό μας. Πρέπει να παίξουμε με όλη τη σοβαρότητα και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα που έχουμε, αλλά και με ταπεινότητα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε χθες ο νέος προπονητής των «Πειραιωτών».

Προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Καπίνο, στα άκρα της άμυνας οι Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μποτία και Ντα Κόστα, αμυντικοί μέσοι οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, εξτρέμ οι Πάρντο και Σεμπά, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Φορτούνης πίσω από τον Ιντέγε.

Ο Μπέντο δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπουχαλάκη, Ελαμπντελαουί, Μανιάτη και Σιόβα, καθώς και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Αντρέ Μάρτινς.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δρομολογούν ραγδαίες εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις, επιχειρώντας να κλείσουν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές από την αγορά του εξωτερικού. Μετά τον Μάρτινς, ολοκληρώνουν τη μεταγραφή του 32χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Νιλμάρ (αναμένεται σήμερα στην Αθήνα). Πρόκειται για έμπειρο και με μεγάλες ικανότητες ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πετύχει 11 γκολ σε 24 αγώνες με την Εθνική Βραζιλίας από το 2003 έως το 2011. Στην Ευρώπη έκανε σπουδαία καριέρα στη Βιγιαρεάλ, ενώ έχει αγωνιστεί για μία περίοδο στη Λυών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αγωνίζεται σε ομάδες του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή