Χωρίς άλλο περιθώριο αποτυχίας ο Ολυμπιακός

Χωρίς άλλο περιθώριο αποτυχίας ο Ολυμπιακός

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θεμέλια» πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα επιχειρήσει να βάλει απόψε ο Ολυμπιακός στον πορτογαλικό βορρά, όπου θα παίξει με την Αρούκα, στην πρώτη τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (22.00). Χθες βράδυ ο Πάουλο Μπέντο μίλησε με σεβασμό για την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων», εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα. «Το γεγονός ότι έχει μεταφερθεί ο τίτλος του φαβορί σε εμάς, δείχνει ότι η πίεση έχει μεταφερθεί προς την πλευρά μας. Η Αρούκα παίζει καλά άμυνα, αφήνει την πρωτοβουλία στον αντίπαλο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου. Πιστεύουμε ότι εμείς θα έχουμε την πρωτοβουλία και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς».

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο ανέφερε: «Πάντα είμαι αισιόδοξος. Είναι ένα από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και με ακολουθούν σε όλη την καριέρα μου. Πάντα σέβομαι τον αντίπαλο, αλλά όποιος δεν είναι αισιόδοξος δεν αξίζει να προκριθεί». Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σε σύστημα 4-2-3-1 τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Τσόρι ή Φορτούνης (ο τελευταίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος), Πάρντο, Ιντέγε. Ο προπονητής της Αρούκα, Λίτο Βιντιγκάλ, έχρισε τον Ολυμπιακό απόλυτο φαβορί: «Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες, αλλά υπάρχουν και σε αυτές θα στοιχηματίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

• Παράταση για μία ημέρα παίρνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νιλμάρ στον Ολυμπιακό. Εκτός απρόοπτου, σήμερα ο 32χρονος διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός θα φθάσει στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή