Πλήρης Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπρόντμπι

Πλήρης Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπρόντμπι

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πλήρες οπλοστάσιο βαδίζει ο Παναθηναϊκός στην αποψινή (21.00) πρώτη αναμέτρησή του με την Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ: ο Μολέδο είναι οριστικά διαθέσιμος, ο Ρινάλντι στην αποστολή και οι οπαδοί του έτοιμοι για ένα ακόμη sold out, όπως με την ΑΙΚ! Από το πρωί σχημάτισαν μεγάλη ουρά στη Λεωφόρο και σύντομα η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι απέμειναν εισιτήρια μόνο για τα πέταλα της 13 και της 14, τα οποία θα πωλούνται διαδικτυακά και από τα εκδοτήρια, από τις 11 το πρωί και μέχρι εξαντλήσεως.

Εκτός πλάνων έμειναν, όπως αναμενόταν, ο τραυματίας Μπουμάλ, ο ανέτοιμος Τελάντερ και όσοι δεν υπολογίζονται, συν τον Κλωναρίδη που είναι μια ανάσα πριν τη Λόκερεν. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν προέκυψαν και ο Στραματσόνι πήρε στην 20μελή αποστολή τους Κοτσόλη, Στιλ, Ξενόπουλο, Κουτρουμπή, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέντο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα, Ρινάλντι.

«Ξέρουμε ότι είναι ματς-κλειδί για όλη τη σεζόν. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Η Μπρόντμπι είναι ομάδα με καλό ρυθμό και επιθετικές αρετές. Σκοράρει πολύ, δημιουργεί φάσεις, αλλά αφήνει και χώρους στον αντίπαλο. Το ζητούμενο είναι η ισορροπία στις γραμμές και στο παιχνίδι μας, να έχουμε σταθερότητα και όχι να επιτεθούμε σαν τρελοί», δήλωσε ο Στραματσόνι και πρόσθεσε: «Αν δεν παίξουμε καλά, θα είναι δύσκολο. Η Μπρόντμπι απέκλεισε τη Χέρτα Βερολίνου, μια καλή γερμανική ομάδα. Εχει τον Πούκι των οκτώ γκολ σε τρία ματς, και τον Μούχταρ, το 10άρι της, που είναι νεαρός και διψασμένος. Τους σεβόμαστε, δεν τους φοβόμαστε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και παίζουμε στην έδρα μας»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή