ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σύντομα

nh1

ACHELOOS RUN: Μια αθλητική συνάντηση στις Οινιάδες Αιτωλοακαρνανίας, τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Acheloos Run», διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων «Oiniades Running Team» σε συνεργασία με τον Αία Οινιαδών που θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016. Σε μια μαγευτική περιοχή του Αιτωλοακαρνανικού κάμπου, δίπλα στα μυθικά νερά του Αχελώου ποταμού, κοντά στην αρχαία πόλη των Οινιαδών, οι δρομείς θα τρέξουν στους αγώνες των 5.000 ή 10.000 μ. περνώντας πάνω από τα γεφύρια του θρυλικού ποταμού. Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους εκείνους που αγαπούν τον αθλητισμό, το περιβάλλον και την ιστορία να περιπλανηθούν ανάμεσα από πανέμορφα τοπία, παίρνοντας μέρος σε μια μοναδική εμπειρία. Πληροφορίες: www.acheloosrun.gr και [email protected]

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στη Λιθουανία συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους ημιτελικούς και τους αγώνες για τις θέσεις 5-8. Αύριο θα διεξαχθούν οι τελικοί και οι αγώνες κατάταξης. Στη διοργάνωση παίρνει μέρος και η αντίστοιχη εθνική ομάδα.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με τη συνάντηση των κυβερνητών αρχίζει σήμερα στη Χαλκιδική η «Ρεγκάτα Αιγαίου». Η πρώτη ιστιοδρομία θα πραγματοποιηθεί αύριο και τα σκάφη θα αποπλεύσουν με προορισμό τη Μύρινα.