ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ

Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ

Με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να αποτελεί τυπική διαδικασία μετά το 0-3 στην Τιφλίδα επί της Ντινάμο, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ώστε να μπορεί ο Βλάνταν Ιβιτς να δουλέψει από εδώ και πέρα με λιγότερους παίκτες.

Προς αυτή την κατεύθυνση δύο μεγάλες διαφοροποιήσεις υπάρχουν σε σχέση με την περυσινή ομάδα. Ο Εργκούς Κάτσε δεν είναι στα πλάνα του Ιβιτς και θα δοθεί δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν, με την οποία έχουν ήδη συμφωνήσει και ο ΠΑΟΚ και ο Αλβανός μέσος. Πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός όμως, ο Κάτσε υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το 2019, ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να διατηρεί τα δικαιώματά του.

Επίσης, εκτός ομάδας τέθηκε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ενημερώθηκε ότι δεν είναι στις επιλογές του Ιβιτς στον χώρο του κέντρου, καθώς εκεί υπάρχουν ήδη οι Κάνιας, Σάκοφ, Χαρίσης και Τσίμιροτ. Πλέον, ο διεθνής μέσος θα προπονείται με τους «κομμένους» Σκόνδρα και Χατζηϊσαΐα μέχρι να βρεθεί συμβιβαστική λύση για το τέλος της συνεργασίας και βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ερικ Σάμπο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη διαδικασία δανεισμού του στην Μπεϊτάρ, με την οποία ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις για τη ρήτρα αγοράς που θα έχει η ομάδα από την Ιερουσαλήμ.

Στο μεταξύ, με αφορμή τις τοποθετήσεις του Σταύρου Κοντονή για «κάλπικο πρωτάθλημα», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διά του εκπροσώπου της, Κυριάκου Κυριάκου επιρρίπτει ευθύνες στην ΕΠΟ: «Οποιαδήποτε προσπάθεια επιμερισμού των ευθυνών για το μπάχαλο γίνεται για να συγκαλυφθούν τα εγκλήματά της. Αν η Ομοσπονδία δεν λειτουργούσε αλαζονικά και χωρίς καμία διάθεση συναίνεσης δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να ανατραπεί το πρόγραμμα. Αρα, μόνο η ΕΠΟ μπορεί να δημιουργήσει και τις συνθήκες έναρξης των αγώνων με την τήρηση των συμφωνηθέντων ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές».