Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ

Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να αποτελεί τυπική διαδικασία μετά το 0-3 στην Τιφλίδα επί της Ντινάμο, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ώστε να μπορεί ο Βλάνταν Ιβιτς να δουλέψει από εδώ και πέρα με λιγότερους παίκτες.

Προς αυτή την κατεύθυνση δύο μεγάλες διαφοροποιήσεις υπάρχουν σε σχέση με την περυσινή ομάδα. Ο Εργκούς Κάτσε δεν είναι στα πλάνα του Ιβιτς και θα δοθεί δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν, με την οποία έχουν ήδη συμφωνήσει και ο ΠΑΟΚ και ο Αλβανός μέσος. Πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός όμως, ο Κάτσε υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το 2019, ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να διατηρεί τα δικαιώματά του.

Επίσης, εκτός ομάδας τέθηκε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ενημερώθηκε ότι δεν είναι στις επιλογές του Ιβιτς στον χώρο του κέντρου, καθώς εκεί υπάρχουν ήδη οι Κάνιας, Σάκοφ, Χαρίσης και Τσίμιροτ. Πλέον, ο διεθνής μέσος θα προπονείται με τους «κομμένους» Σκόνδρα και Χατζηϊσαΐα μέχρι να βρεθεί συμβιβαστική λύση για το τέλος της συνεργασίας και βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ερικ Σάμπο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη διαδικασία δανεισμού του στην Μπεϊτάρ, με την οποία ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις για τη ρήτρα αγοράς που θα έχει η ομάδα από την Ιερουσαλήμ.

Στο μεταξύ, με αφορμή τις τοποθετήσεις του Σταύρου Κοντονή για «κάλπικο πρωτάθλημα», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διά του εκπροσώπου της, Κυριάκου Κυριάκου επιρρίπτει ευθύνες στην ΕΠΟ: «Οποιαδήποτε προσπάθεια επιμερισμού των ευθυνών για το μπάχαλο γίνεται για να συγκαλυφθούν τα εγκλήματά της. Αν η Ομοσπονδία δεν λειτουργούσε αλαζονικά και χωρίς καμία διάθεση συναίνεσης δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να ανατραπεί το πρόγραμμα. Αρα, μόνο η ΕΠΟ μπορεί να δημιουργήσει και τις συνθήκες έναρξης των αγώνων με την τήρηση των συμφωνηθέντων ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή