Φιλική νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Αρη στο «Βικελίδης»

Φιλική νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Αρη στο «Βικελίδης»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελλείψει αγωνιστικής δράσης σε επίσημο επίπεδο, ο Αρης φιλοξένησε την ΑΕΚ σε ένα αρκετά ποιοτικό φιλικό παιχνίδι, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρουσία περίπου 13.000 θεατών. Η «Ενωση» με εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 2-1. Πίεσε τον Αρη και δημιούργησε ευκαιρίες. Δύο από αυτές μετουσίωσε σε γκολ ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έγραψε στο 16΄ το 0-1 με μακρινό ευθύβολο σουτ και στο 21΄ με εξαιρετικό «ψαλιδάκι» από το ύψος του πέναλτι.

Ο Αρης ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κατάφερε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και να γίνει απειλητικός στην εστία του Ανέστη (λίγο πριν ξεκινήσει το β΄ μέρος δέχθηκε κροτίδα και καθυστέρησε για λίγα λεπτά η επανέναρξη του αγώνα). Οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης μείωσαν με κεφαλιά του Ιντζίδη στο 69΄ σε 1-2 και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν αν ο Ανέστης δεν έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις σε σουτ του Τάτου και του Νέτο.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης (62΄ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄ Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ρόβας (46΄ Παυλίδης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης (46΄ Ανάκογλου), Αντρέου (46΄ Νέτο), Μιλούνοβιτς (46΄ Ν’Λουντούλου), Τάτος (80΄ Ντόγος), Ιλιτς (46΄ Καπνίδης).

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο (32΄ Μπακάκης), Λαμπρόπουλος (72΄ Ντίας), Τσιγκρίνσκι (46΄ Κολοβέτσιος), Ντίντακ (72΄ Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος (46΄ Ροντρίγκες), Μπακασέτας (60΄ Τζανετόπουλος), Αλμέιδα (35΄ Πέκχαρτ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή