Και Εμποκού και Σαμπά και Κουλιμπαλί ο ΠΑΟ

Και Εμποκού και Σαμπά και Κουλιμπαλί ο ΠΑΟ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοίμασε ο Παναθηναϊκός, λίγες ώρες πριν κλείσει η πόρτα της μεταγραφικής περιόδου! Κι αν η απόκτηση των Κρίστοφερ Σαμπά και Πολ Ζοσέ Εμποκού δεν συνιστά έκπληξη, διότι πρόκειται για υποθέσεις που τις δούλευαν καιρό οι «πράσινοι», η κίνηση για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί ήταν το κερασάκι μιας μεταγραφικής τούρτας που δεν αποκλείεται να έχει ακόμα ένα κομμάτι, εάν ολοκληρωθούν επιτυχώς οι συζητήσεις με τον Λεβαδειακό για τον 23χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα!

Οι καταιγιστικές εξελίξεις ξεκίνησαν το πρωί με τη συμφωνία με τον Πλατανιά για τον Κουλιμπαλί, τον καλύτερο δεξιό μπακ της περυσινής Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με τον Στραματσόνι. Ο 27χρονος ήταν στο Παρίσι με άδεια και ειδοποιήθηκε να επιστρέψει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο Πλατανιάς θα εισπράξει περίπου 250 χιλ. ευρώ. Ο Σαμπά ήλθε στην Αθήνα την Παρασκευή, μίλησε με τους «πράσινους», έφυγε για να επιστρέψει χθες, αποδεχόμενος πρόταση με αποδοχές ανάλογες του Μολέδο (περίπου 350 χιλ. ετησίως), συν μπόνους στόχων και συμμετοχών. Ο θηριώδης στόπερ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα ανακοινωθεί. Ο Εμποκού έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα μέσω Βρυξελλών, μετά τη συμφωνία με την Κιέβο για τον δανεισμό του για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς. Θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει.

Η απόκτηση του Εμποκού ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του Μπουμάλ, για τον οποίο ενδιαφέρονται Ναντ, Λοριάν και Γκινγκάμπ. Πιθανή είναι και η αποχώρηση του Κλωναρίδη, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει κάνει την καλύτερη πρόταση, αλλά να υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Μελλοντικά ίσως υπάρξει θέμα και με τον Τελάντερ. Αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο πέλμα και ακριβώς επειδή δείχνει μεγάλη δυσκολία να ξεπεράσει το πρόβλημά του, οι «πράσινοι» απέκτησαν τον Σαμπά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή