«Σπριντ» Ολυμπιακού για πωλήσεις και αφίξεις

«Σπριντ» Ολυμπιακού για πωλήσεις και αφίξεις

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προκειμένου να διαμορφώσουν την τελική μορφή του δυναμικού της νέας περιόδου. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η μεταγραφική περίοδος λήγει αύριο το βράδυ και θα ακολουθήσει ένα δεκαήμερο, στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας μόνο με ελεύθερους παίκτες.

Ομως, δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη θα έχουν μόνο όσοι αποκτηθούν έως την 1η Σεπτεμβρίου, αφού την Πέμπτη θα πρέπει να δηλωθεί στην UEFA η λίστα για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ.

Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά από τους «Πειραιώτες», άμεσα θα ολοκληρωθούν τέσσερις μεταγραφές. Συγκεκριμένα, στόχος είναι δύο επιθετικοί, ένας χαφ (ανεξαρτήτως πωλήσεων) και ένας αμυντικός. Για την επίθεση, οι δύο νέοι φορ θα πλαισιώσουν τον Ιντέγε, καθώς ο Αλαν Πουλίδο αναμένεται να επαναπατριστεί και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Μεξικού για λογαριασμό της Τσίβας. Μία μεταγραφή που θα φέρει στα ταμεία των «ερυθρόλευκων» ένα ποσό που θα προσεγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Για το κέντρο της άμυνας, μπαίνει στην τελική ευθεία η υπόθεση της απόκτησης του 21χρονου Βραζιλιάνου στόπερ της Κρουζέιρο, Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος αποτελεί θερμή εισήγηση του Μπέντο. Την ίδια ώρα υπάρχει ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Δημήτρη Σιόβα. Οι πρωταθλητές αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως του 1,6 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Ντιοτέ που ήταν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, μετέβη στην Κωνσταντινούπολη, αλλά «κόπηκε» στα ιατρικά τεστ και έτσι δεν εντάχθηκε στο ρόστερ της Γαλατασαράι. Επιπλέον, διαψεύστηκε το ενδιαφέρον για τον 30χρονο Νορβηγό αμυντικό μέσο της Νόριτς, Αλεξάντερ Τετέι, αλλά και για τον Σισοκό.

Επιπλέον, μέσα ενημέρωσης της Γαλλίας φέρνουν τον Μανιάτη στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μονπελιέ και τον Ντα Κόστα άλλης ομάδας του Σαμπιονά. Τα ονόματα των Νιλμάρ και Καρντόσο βρίσκονται μαζί με άλλα στη μεταγραφική λίστα τους. Για τον τελευταίο, πάντως, οι ιθύνοντες της Τραμπζονσπόρ εξετάζουν την πιθανότητά πώλησής του εφόσον αποκτήσουν τον Πάρντο. Μια προοπτική, όμως, που βρίσκει αντίθετους τους «Πειραιώτες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή