Ο,τι δίνεις παίρνεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο προγραμματισμός των ΠΑΕ για την ενίσχυση ή αν προτιμάτε για την… αποδυνάμωση των ρόστερ τους πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν. Ενώ θα έπρεπε να διανύουμε τη δεύτερη αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος, αν δεν υπήρχε η… πολλοστή απαγόρευση ή αναβολή από τον υφυπουργό Αθλητισμού, οι περισσότερες ψάχνουν ακόμα παίκτες!

Και καλά να συμφωνήσω πως δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να πειστεί ένας αξιόλογος ξένος ποδοσφαιριστής να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ομως είναι τελείως ερασιτεχνικό στο παρά πέντε από την ολοκλήρωση της περιόδου οι αναζητήσεις να γίνονται στο… ό,τι κάτσει και όχι σύμφωνα με τα κενά που είχαν διαπιστωθεί πριν ακόμα λήξει η περυσινή περίοδος.

Φυσικά η επικοινωνιακή πολιτική των ΠΑΕ πάντα βρίσκει δικαιολογίες γι’ αυτήν την κωλυσιεργία. Ομως ο φίλαθλος που βλέπει και καταλαβαίνει έχει πειστεί πλέον πως όλο αυτό το έρχεται – δεν έρχεται οφείλεται στην οικονομική δυσπραγία των ΠΑΕ. Οποιο αφεντικό αποφάσισε να βάλει το χέρι στην τσέπη –και υπήρξαν κάποια– η ομάδα του έκανε μεταγραφές. Και τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή.

Αντιθέτως, αυτoί που θέλησαν να περιορίσουν το μπάτζετ ή να αυξήσουν τα ταμειακά τους αποθέματα, πουλώντας χωρίς να αγοράζουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ισάξιους ή καλύτερους αντικαταστάτες, δεν μπορούν να φορτώσουν τις αγωνιστικές απώλειες σε ξένες πλάτες…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή