Η Στεφανίδη αναμετριέται ξανά με τη Μόρις στη Ζυρίχη

Η Στεφανίδη αναμετριέται ξανά με τη Μόρις στη Ζυρίχη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσοι βρεθούν σήμερα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια… μικρή επανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων σε ό,τι αφορά το αγώνισμα του επί κοντώ. Η Κατερίνα Στεφανίδη αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπη με την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του πρώτου από τους τελικούς του Ντάιαμοντ Λιγκ.

Η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις θα επιχειρήσει να πάρει από την Ελληνίδα τη… ρεβάνς για την ήττα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δεν θέλει μόνο τη νίκη αλλά και ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

«Θα είναι ένας από τους τελευταίους για εφέτος αγώνες μου. Θέλω να δοκιμάσω σε μεγάλα ύψη», είχε δηλώσει στην «Κ».

Στους αγώνες της Ζυρίχης θα πάρουν μέρος και άλλες αθλήτριες που βρέθηκαν ανάμεσα στις κορυφαίες των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Φαμπιάνα Μούρερ αν και δήλωσε ότι θα αγωνιστεί, τελικά, απέσυρε τη συμμετοχή της. Στον αγωνιστικό χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού αναμένεται να βρεθούν και οι Χόλι Μπράντσο (Μ. Βρετανία), Ν. Μπούχλερ (Ελβετία), Αντζ. Μόσερ (Ελβετία), Γ. Πτατσνίκοβα (Τσεχία), Λ. Ρίζιχ (Γερμανία), Μ. Στρουτζ (Γερμανία) και Τίνα Σούτετς (Σλοβενία).

Την επόμενη ημέρα θα διεξαχθεί ο πρώτος από τους δύο τελικούς του Ντάιαμοντ Λιγκ. Θα αγωνιστούν 14 χρυσοί Ολυμπιονίκες, ενώ σε 16 αγωνίσματα θα δοθούν τα πρώτα διαμάντια. Η διοργάνωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχουν εξαντληθεί τα 25.000 εισιτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή