Εθνική πρόβα με υψηλό δείκτη δυσκολίας

Εθνική πρόβα με υψηλό δείκτη δυσκολίας

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Γιβραλτάρ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τρίτη στην Πορτογαλία και ήδη ο Σκίμπε και οι διεθνείς έχουν πιάσει δουλειά με στόχο το πρώτο τρίποντο στη διοργάνωση. Οι προπονήσεις γίνονται στο Αϊντχόφεν, καθώς αύριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει εκεί την Ολλανδία σε ένα φιλικό παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους έγινε χθες το πρωί, χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος διεθνής που ετέθη στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ολοι οι άλλοι είναι κοντά του από τη Δευτέρα, οπότε και εγκαταστάθηκε η Εθνική μας στο Αϊντχόφεν. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος. Την τιμητική του στην προπόνηση είχε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος γιόρτασε με τους συμπαίκτες του την ονομαστική του εορτή.

Από την απογευματινή προπόνηση απουσίασε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε ζητήσει σχετική άδεια από τον Σκίμπε. Σήμερα, οι διεθνείς θα προπονηθούν στο Φίλιπς Στάντιουμ, όπου αύριο θα φιλοξενηθεί το φιλικό με την Ολλανδία.

Δύο από τους αντιπάλους της Εθνικής στον 8ο όμιλο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο αναλυτής αγώνων του τεχνικού επιτελείου, Σταμάτης Αντωνίου, ο οποίος την Τετάρτη θα βρεθεί στην αναμέτρηση της Εσθονίας με τη Μάλτα, ενώ την Παρασκευή θα δει το ματς του Γιβραλτάρ με την Πορτογαλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή