Τρίτη η Κατερίνα Στεφανίδη, δεύτερη η Μόρις στη Ζυρίχη

Τρίτη η Κατερίνα Στεφανίδη, δεύτερη η Μόρις στη Ζυρίχη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των «χρυσών» εμφανίσεών της. Σε αγώνα που διεξήχθη στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 4,71, ενώ είχε τρεις αποτυχημένες στα 4,81. Η Σάντι Μόρις πήρε μία μικρή… ρεβάνς για την ήττα της στους Ολυμπιακούς από την Ελληνίδα επικοντίστρια. Ηρθε δεύτερη με 4,76, ενώ στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε η Χόλι Μπράντσοου με 4,76, επίσης.

Σήμερα, στη Ζυρίχη, θα διεξαχθεί ο πρώτος από τους δύο τελικούς του Ντάιαμοντ Λιγκ. Θα αγωνιστούν 14 χρυσοί Ολυμπιονίκες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν τα 100 μέτρα ανδρών και τα 200 γυναικών. Στο επί κοντώ θα πάρει μέρος ο Κώστας Φιλιππίδης, με στόχο να πετύχει μία καλύτερη επίδοση από τα 5,70 που έχει αυτή τη χρονιά. Στο κυνήγι του διαμαντιού προηγείται ο Ρενό Λαβιλενί.

Στα 100 μ. θα πάρουν μέρος δύο Τζαμαϊκανοί. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των 110 μ. εμποδίων, Ομάρ Μακλάουντ θα τρέξει στα 100 μ. διεκδικώντας έναν χρόνο καλύτερο από τα 9.99. Μία επίδοση κάτω από 10.00 θέλει και ο Ασάφα Πάουελ. Ο σπρίντερ θέλει να συμπληρώσει 100 κούρσες με επιδόσεις κάτω από 10 δευτερόλεπτα και του λείπουν τρεις. Στα 200 μ. γυναικών θα πάρουν μέρος αθλήτριες που έχουν κατακτήσει περισσότερους από 20 τίτλους σε Ολυμπιακούς και παγκόσμια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή