Πρόβα τζενεράλε για την Εθνική

Πρόβα τζενεράλε για την Εθνική

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ολλανδία, την οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα (21.45, OTE) η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο φιλικό παιχνίδι του «Φίλιπς Στάντιον», θα προσφέρει, λόγω της υψηλής δυναμικότητάς της, χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει του πρώτου προκριματικού αγώνα με το Γιβραλτάρ (6/9) για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στο Αϊντχόφεν, οι Ελληνες διεθνείς και ο Γερμανός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν μόνο κέρδη από τους «οράνιε» που διαθέτουν ποιοτικότερη ομάδα και να μετρήσουν τις δυνατότητές τους για τη δυσκολότερη συνέχεια των προκριματικών αγώνων.

Με την ενσωμάτωση του Βασίλη Τοροσίδη, ο Σκίμπε έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που κάλεσε για το σημερινό φιλικό, καθώς και για τον πρώτο αγώνα με το Γιβραλτάρ, στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θεωρητικά θα κάνει αρχή ανασύνταξης μετά τον αποκλεισμό του από την τελική φάση του πρόσφατου Εuro της Γαλλίας.

«Βρισκόμαστε τρεις μήνες μετά το τελευταίο φιλικό της Εθνικής στην Αυστραλία και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την προκριματική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι διεθνείς που παίζουν στην Ελλάδα δεν έχουν δώσει επίσημους αγώνες πρωταθλήματος μέχρι τώρα αλλά μόνο φιλικά. Περιμένω να έχουν φρεσκάδα και να εκμεταλλευτούμε το φιλικό με την Ολλανδία. Δεν γίνεται σύγκριση με το Γιβραλτάρ. Κοιτάμε πιο μακριά», δήλωσε ο Μίκαελ Σκίμπε, ενώ για το σχήμα της 11άδας θα φανεί στο φιλικό αν θα παίξει με 3 στόπερ ή τετράδα στην άμυνα, καθώς και οι λύσεις που θα επιλέξει για τα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Γιαννιώτα να είναι μοναδικός εξτρέμ. Η συμμετοχή του Κυριάκου Παπαδόπουλου θα κριθεί σήμερα λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στο δεξιό γόνατο.

Το Γιβραλτάρ θα αντιμετωπίσει σήμερα την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος σε φιλικό παιχνίδι. Θα το παρακολουθήσει ο τεχνικός συνεργάτης της Εθνικής Σταμάτης Αντωνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή