Εκτός Ευρώπης οι Μπουμάλ, Τελάντερ, Ρέις, Βλαχοδήμοι

Εκτός Ευρώπης οι Μπουμάλ, Τελάντερ, Ρέις, Βλαχοδήμοι

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ανέτοιμοι Ολιβιέ Μπουμάλ, Ράσμους Τελάντερ και ο Νούνο Ρέις έμειναν εκτός λίστας του Παναθηναϊκού για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να ανοίξει δρόμος για τη δήλωση των νεοφερμένων Σάμπα, Εμποκού και Κουλιμπαλί.

Οπως και τις προηγούμενες φορές, εκτός λίστας έμειναν και ο Παναγιώτης με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Στη λίστα Α δηλώθηκαν οι Στιλ, Κοτσόλης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σάμπα, Μαρινάκης, Χουλτ, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Λεντέσμα, Στάικος, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Λέτο, Ρινάλντι και Εμποκού. Στη λίστα Β περιλαμβάνονται οι νεαροί Ξενόπουλος, Αγγελόπουλος, Μίγγος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης και Ξηρός.

Ο Σάμπα έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί, σε αντίθεση με τους Εμποκού και Κουλιμπαλί, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Δεν θα παίξουν στο αυριανό (20.00) φιλικό με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, όπως και οι άλλοι διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Λουντ και Ιβανόφ.

Ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Μπουμάλ, Τελάντερ περιορίστηκαν ξανά  σε  ατομικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή