Χάλκινο μετάλλιο για τον Δημήτρη Μπακοχρήστο στο Ρίο

Χάλκινο μετάλλιο για τον Δημήτρη Μπακοχρήστο στο Ρίο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τεράστια επιτυχία συνεχίζεται η παρουσία της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος χάρισε στην Ελλάδα το τέταρτο μετάλλιο, κατακτώντας την τρίτη θέση στον τελικό των 54κ. άρσης βαρών σε πάγκο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε πρόβλημα με το χέρι του, όμως αυτό δεν τον σταμάτησε να σηκώσει 162 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια και να πάρει την τρίτη θέση.

Μάλιστα, είχε άλλες δύο προσπάθειες στα 170 κιλά, όμως το πρόβλημα στο χέρι δεν τον άφησε να πλησιάσει τον καλύτερό του εαυτό.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Νιγηριανός Ρολάντ Εζουρούκε με παραολυμπιακό ρεκόρ στα 200κ. και δεύτερος αναδείχτηκε ο Κινέζος Γιαν Γουάνγκ με 170κ.

Στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναφέρει: «Με τη μεγάλη Ολυμπιακή σας διάκριση αποδείξατε, με τον καλύτερο τρόπο, πως εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να σηκώνουμε επάξια το βάρος των αρχών του Ολυμπιακού Πνεύματος και Ιδεώδους. Θερμά συγχαρητήρια».

Πηγή: sport-fm

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή