Παραπέμπεται ο Σιδηρόπουλος για τη Λιβαδειά

Παραπέμπεται ο Σιδηρόπουλος για τη Λιβαδειά

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ fm o τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Λ. Μάρης, σχετικά με την παραπέμψιμη βαθμολογία (7,9) που έβαλε ο ανήκων στην ίδια Ενωση παρατηρητής διαιτησίας, Εμμ. Γιανναδάκης, στον διαιτητή του αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, Τ. Σιδηρόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μάρης, υποστήριξε: «Ημουν παρών στη Λιβαδειά και είδα τον κύριο, με τον οποίο συνδέομαι οικογενειακά. Ο άνθρωπος δεν παίζεται (…) Στο τέλος του ματς του λέω “πώς τα είδες” και μου απαντάει “καταπληκτική η διαιτησία”. Σήμερα (σ.σ. χθες) μαθαίνω ότι παραπέμφθηκε (…) Τον πήρα και του είπα “έμαθα ότι είναι παραπεμπτέος βαθμός το 7,9, τόσο βάζεις στους διαιτητές όταν έχουν κάνει ένα σοβαρό λάθος”. (…) Κάποιος τον έβαλε (σ.σ. τον Γιανναδάκη) για να εκτελέσει αποστολή. Θα μας τρελάνουν οι άνθρωποι, θα μας βάλουν φυλακή, είναι εγκληματίες». Σε ερώτηση για το αν είναι ένα «μήνυμα» η παραπομπή του Σιδηρόπουλου, είπε: «Σαφώς και είναι μήνυμα και πιστεύω ότι υπάρχει βάθος. Τρώμε τον Σιδηρόπουλο και δείχνουμε ακόμη ότι κυβερνάμε. Να φάμε δύο – τρεις καλούς διαιτητές και να επαναφέρουμε τα… “μπουμπούκια”. Λίγοι είναι που κρατάνε ακόμη. Ενας από αυτούς που κράταγε κατά τη γνώμη μου, ασχέτως αν ήταν καλός ή κακός διαιτητής, ήταν ο Κουκουλάκης. Πριν από αυτόν ήταν ο Κάκος». Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ενώ ο Γιανναδάκης, μετά το τέλος του αγώνα εμφανιζόταν ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, στη συνέχεια, σύμφωνα με τον κ. Μάρη, άλλαξε άποψη και τον βαθμολόγησε με «7,9», λόγω του πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιανναδάκης, διέψευδε ανεπισήμως ότι έχει παραπέμψει τον Σιδηρόπουλο, ενώ ο ίδιος ο διαιτητής όταν πληροφορήθηκε τα ρεπορτάζ (θα διαιτητεύσει τον αγώνα Μπριζ – Λέστερ για το Τσάμπιονς Λιγκ), υποστήριξε ότι δεν έχει τέτοιου είδους πληροφόρηση. Οσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η πληροφορία περί παραπομπής του Σιδηρόπουλου προκάλεσε δυσφορία, ωστόσο, αποφασίστηκε να μην υπάρξει επίσημη αντίδραση έως ότου το θέμα να ξεκαθαρίσει. Αυτό οφείλεται στο ότι οι εκθέσεις των παρατηρητών δεν προωθούνται στο προερχόμενο από τη Σούπερ Λίγκα μέλος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, Δ. Σαραϊδάρη.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα οπότε έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της επιτροπής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή