Γλίτωσε το «έμφραγμα» η Ρεάλ Μαδρίτης

Γλίτωσε το «έμφραγμα» η Ρεάλ Μαδρίτης

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βροχή» από γκολ και στα χθεσινά παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε εννέα αναμετρήσεις σημειώθηκαν 28 γκολ. Αναμφίβολα, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε το σπουδαίο ραντεβού της Μαδρίτης για τον 6ο όμιλο. Εκεί όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ είδε τη Σπόρτινγκ να ανοίγει το σκορ με τον Μπρούνο Σέζαρ στο 48΄. Αλλά χάρη σε γκολ του Ρονάλντο με φάουλ στο 89΄ (ο Πορτογάλος είχε δοκάρι έξι λεπτά νωρίτερα) και του Μοράτα με κεφαλιά στο 91΄, οι Μαδριλένοι κέρδισαν με 2-1.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ντόρτμουντ συνέτριψε τη Λέγκια στη Βαρσοβία με το εντυπωσιακό 6-0, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ στο 15΄. Τα άλλα γκολ τα σημείωσαν οι Γκέτσε (7΄), Μπάρτρα (17΄) και Γκερέιρο (51΄), Κάστρο (76΄), Ομπαμεγιάνγκ (87΄). Για τον 8ο όμιλο, η Γιουβέντους και η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη έμειναν στο 0-0 στο Τορίνο, ενώ η Λιόν επικράτησε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-0 (Τολισό 13΄, Φερί 49΄, Κορνέ 57΄). Στον 7ο όμιλο, η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ νίκησε μέσα στο Βέλγιο την Μπριζ με 3-0 (Ολμπράιτον 5΄, Μαχρέζ 29΄ και 61΄ με πέναλτι), ενώ η Πόρτο και η Κοπεγχάγη ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην Πορτογαλία (Οτάβιο 13΄ – Κορνέλιους 52΄). Για τον 5ο όμιλο, η Λεβερκούζεν έφερε ισοπαλία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 2-2, αν και προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Μεχμεντί (9΄) και Τσαλχάνογλου (15΄). Οι Ρώσοι ισοφάρισαν με τα τέρματα των Τζαγκόεφ (36΄), Ερεμένκο (38΄). Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ νίκησε μέσα στο Λονδίνο την Τότεναμ με 2-1 (Αλντερβάιρελντ 45 ΄– Μπερνάρντο Σίλβα 15΄, Λεμάρ 31΄).

Στο Μάντσεστερ οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν και κατέστη εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα της Σίτι με την Γκλάντμπαχ, που είχε αναβληθεί. Η αγγλική ομάδα επικράτησε με 4-0, χάρη σε χατ τρικ του Σέρχιο Αγουέρο (9΄, 28΄, 78΄) και ένα ακόμη τέρμα από τον Ιχεανάτσο (90΄).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή