Καλοί μόνο εντός…

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εντύπωση που δημιουργείται, έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, είναι πως η τέσσερις υποψήφιοι για τον τίτλο μάλλον δεν πρόκειται να έχουν πολλές απώλειες, εκτός από τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, ξεπέρασαν, δύσκολα ή εύκολα, εκτός και εντός έδρας τα εμπόδια και αυτό το αγωνιστικό τριήμερο.

Αν ανατρέξουμε, λίγες μέρες πίσω, στο βράδυ της Πέμπτης και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα δούμε πως οι αποδόσεις των τριών Ευρωπαίων μας, ακόμα και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που αντιμετώπισαν αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας κυμάνθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Οσο για τον ΠΑΟΚ βρήκε απέναντί του τη Φιορεντίνα, αλλά και πάλι, αν θέλεις να κάνεις την υπέρβαση στην Ευρώπη, δεν μένεις ικανοποιημένος επειδή ο τερματοφύλακας σου χάρισε τον βαθμό μιας πολύτιμης ισοπαλίας.

Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, αφού είναι εκτός των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό και μόνο το σκεπτικό φανερώνει τη «γύμνια» του ποδοσφαίρου μας και το πολύ χαμηλό επίπεδο του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος. Και είναι πολύ φυσικό οι θεωρούμενες «μεγάλες» ομάδες να «σκίζουν» σ’ αυτό, αλλά να μεταμορφώνονται προς το χειρότερο στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Κι αυτό επειδή οι αντίπαλοί τους έχουν τα ελάχιστα στοιχεία ενός απλού αλλά καλά οργανωμένου συνόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή