Ετοιμος και ο Πασιένσια, αγωνίστηκε ο Φορτούνης

Ετοιμος και ο Πασιένσια, αγωνίστηκε ο Φορτούνης

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται οι επιλογές του Πάουλο Μπέντο για την κορυφή της επίθεσης. Πλην του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος με τέσσερα γκολ, Μπράουν Ιντέγε και του έμπειρου Οσκαρ Καρντόσο, ο τεχνικός των «Πειραιωτών» μπορεί να υπολογίζει και τον Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών χθες το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1, με τον Πασιένσια να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των νικητών, αρχικώς στο 12΄ και εν συνεχεία στο 68΄. Ο Απόλλων ισοφάρισε στο 34΄ με τον Περογαμβράκη. Ο Μπέντο είχε τη δυνατότητα να δει την κατάσταση και άλλων παικτών του οι οποίοι στην παρούσα φάση δεν βρίσκονται ανάμεσα στις βασικές επιλογές του, όπως είναι ο Σιόβας και ο Μπουχαλάκης που είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό, ο Κώστας Φορτούνης (έπαιξε και στην κορυφή της επίθεσης), αλλά και ο 32χρονος αμυντικός χαφ, Αλεξί Ρομαό. Επιπλέον, αγωνίστηκαν και οι νεαροί Μανθάτης και Ανδρούτης, αλλά και ο τρίτος γκολκίπερ Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ουσιαστικά από σήμερα ο Μπέντο στρέφει το ενδιαφέρον των παικτών του στην προετοιμασία του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στόχος των «ερυθρόλευκων» θα είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Θα πρέπει να σημειωθεί πως θα ακολουθήσουν άλλα δύο σημαντικά παιχνίδια, αρχικώς με τον ΑΠΟΕΛ που θα φιλοξενηθεί στο Καραϊσκάκη τη μεθεπόμενη Πέμπτη για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία, το πρόγραμμα έχει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Φάληρο στις 2 Οκτωβρίου. Εκεί θα κλείσει ένας κύκλος συνεχόμενων υποχρεώσεων για τον Ολυμπιακό, αφού θα διακοπεί το πρωτάθλημα για τους αγώνες της εθνικής ομάδας με την Κύπρο και την Εσθονία στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή