Μικροί στο… όνομα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και  «η αγωνιστική των μικρών». Ομως, μόνο από αυτούς που δεν παρακολούθησαν τα παιχνίδια της τρίτης μέρας του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος. Γιατί, για άλλη μια φορά, αποδείχθηκε πως στο ποδόσφαιρο οι σχεδιασμοί –πολύ περισσότερο οι πρόχειροι– δεν βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα το «μεγάλο μπαμ» ακούστηκε την Κυριακή στη Λάρισα. Ομως για όσους μπορούν και βλέπουν χωρίς οπαδικά γυαλιά, ο φετινός Ολυμπιακός, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, «δεν περπατάει». Η πολιτική «πουλάμε χωρίς να έχουμε βρει τι θα πάρουμε» γέμισε μεν το ταμείο της ΠΑΕ, όμως αποδυνάμωσε τραγικά την ομάδα.

Οι δύο ισοπαλίες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ μπορεί να στενοχώρησαν λόγω της απώλειας των βαθμών τους οπαδούς τους, όμως έχουν την… παρηγοριά πως οι ομάδες τους έπαιξαν σχετικά καλό ποδόσφαιρο.

Το πρόβλημα και στις δύο παραμένει πως δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά ούτε τις αποτυχίες, αλλά ούτε και τις επιτυχίες. Οσο για την ΑΕΚ, δεν εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες των αντιπάλων της και δεν μπόρεσε να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να πάει με αέρα τριών βαθμών στο Φάληρο.

Το ευχάριστο είναι πως αν και δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο ποιότητας, ο ανταγωνισμός αναμένεται να κρατήσει σε υψηλό βαθμό το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Κάτι που είχε εκλείψει τα τελευταία χρόνια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή