Με άμυνα ανάγκης ο ΠΑΟ στην Ισπανία

Με άμυνα ανάγκης ο ΠΑΟ στην Ισπανία

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποδεκατισμένος αναχωρεί σήμερα για το Βίγκο ο Παναθηναϊκός για τον αυριανό αγώνα με τη Θέλτα, καθώς πλην των τιμωρημένων Γουακάσο, Ιβανόφ και του τραυματία Λέτο, στην Αθήνα θα μείνουν και οι δύο βασικοί του πλάγιοι μπακ, Ο Χουλτ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο Μέστο ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα στην τελευταία προπόνηση και αποκλείστηκε. Μένουν έτσι εκτός πλάνων οι τρεις από τους πέντε αμυντικούς που παίζουν βασικοί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αναγκαστικά θα μονταριστεί μια νέα πεντάδα, που θα πέσει απευθείας στα βαθιά!

Επιστρατεύθηκαν έτσι οι «παροπλισμένοι» Χουχούμης και Μαρινάκης, με τον πρώτο, μάλιστα, να είναι μοναδική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, χωρίς να έχει παίξει σχεδόν καθόλου από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έως τώρα. Στην πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή του, ο Κουλιμπαλί θα πάρει τη θέση του Μέστο, ενώ ο Σάμπα θα πλαισιώσει τους Μολέντο και Κουτρουμπή έχοντας μόλις 120 λεπτά αγώνα στα πόδια του και ούτε ένα μήνα προπονήσεις! Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Σάμπα, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Μαρινάκης, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή