Αλλαγές με ΑΠΟΕΛ κάνει ο Ολυμπιακός

Αλλαγές με ΑΠΟΕΛ κάνει ο Ολυμπιακός

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιχειρήσει να πορευθεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 22.05), που αναμένεται να είναι γεμάτο, για τη β΄ αγωνιστική του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Μία επιτυχία που ουσιαστικά θα μεγιστοποιήσει από νωρίς τις πιθανότητες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη.

Ο Πάουλο Μπέντο σκοπεύει να εγκαταλείψει το 4-4-2, που χρησιμοποίησε στη Λάρισα, και να επαναφέρει το 4-2-3-1, έχοντας στο αρχικό σχήμα τους Μάριν και Φορτούνη. Πιθανότατα θα ξεκινήσουν οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Μάριν, Φορτούνης και Ιντέγε. Στη 18άδα βρίσκονται και οι Καπίνο, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Καρντόσο, Ντομίνγκεζ, Ρομαό και Βιάνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Ρέτσος, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, καθώς και οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Βούρος, Σιόβας και Χουτεσιώτης. Υπενθυμίζεται πως στη λίστα της ΟΥΕΦΑ δεν έχουν δηλωθεί οι Πάρντο, Πασιέντσια και Ζντιέλαρ.

Υστερα από σχετικό ερώτημα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρείται παραμονή ευρωπαϊκών αγώνων, ο Πάουλο Μπέντο υποστήριξε πως είναι σε θέση να διαχειρίζεται την πίεση: «Ποτέ δεν κατάφερα και ούτε τώρα θα καταφέρω να λειτουργήσω χωρίς πίεση σε αυτό το επάγγελμα. Δεν υπάρχει κανένας προπονητής που να μην αισθάνεται πίεση. Στα 12 χρόνια της καριέρας μου δεν πέρασε ούτε μία στιγμή να μην αισθάνομαι πίεση. Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση έπειτα από πέντε συνεχόμενες νίκες. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό από μία φάση που δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά ούτε και να νικήσουμε. Η πίεση δεν φεύγει ποτέ. Ετσι είναι αυτό το επάγγελμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή