Στα «χαρακώματα» για Παππά και Βοσκάκη

Στα «χαρακώματα» για Παππά και Βοσκάκη

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρές και αναπάντεχες αντιδράσεις προκάλεσαν οι ορισμοί διαιτητών στους αγώνες της έκτης αγωνιστικής, επιβεβαιώνοντας πόσο εύθραυστη είναι η συναίνεση που επετεύχθη με την τοποθέτηση του Κ. Βασάρα στον ρόλο του «επιδιαιτητή» προκειμένου το πρωτάθλημα να αρχίσει. Η επαναφορά δύο εκ των επονομαζόμενων «κομμένων» διαιτητών, Παππά και Βοσκάκη, οι οποίοι ορίστηκαν ως τέταρτοι στους αγώνες Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς – Παναιτωλικός, αντίστοιχα, αποτέλεσαν θρυαλλίδα διαμαρτυριών με στόχο κυρίως τον Βασάρα, που είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει στη συγκεκριμένη θέση.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «πλανώνται πλάνην οικτράν οι κ.κ. Γκρούτσης και Βασάρας αν νομίζουν ότι μπορούν ακόμα και σήμερα να συμπορεύονται με τα τελευταία απομεινάρια παρατηρητών και διαιτητών της πιο μαύρης εποχής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!».

Εξίσου καυστική και η τοποθέτηση του Παναθηναϊκού: «Αξιος ο μισθός του Κύρου Βασάρα. Ο εκλεκτός του ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν. Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, τον ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη Λίγκα αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη. Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά επιδιώκουν να ανατινάξουν ό,τι με κόπο συμφωνήθηκε στη S.L. και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ. Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου».

Στο ίδιος μήκος και ο ΠΑΟΚ: «Ο Βασάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή που έφερε στο ποδόσφαιρο ο Παππάς. Αυτό απλά αποδεικνύει ότι κακώς δεν πήρε τον δρόμο του Γκιρτζίκη ήδη, εφόσον υπηρετούν το ίδιο καθεστώς».

Ωστόσο η τοποθέτηση που ξάφνιασε και δεν έχει σχέση με τον ορισμό του Παππά και του Βοσκάκη ήταν αυτή του Ολυμπιακού, που για πρώτη φορά στρέφεται ανοιχτά κατά της ΕΠΟ: «Η ΕΠΟ έχει την απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικούς ορισμούς διαιτητών από το τρίο Βασάρα, Ντέπυς Κοξένογλου, Θωμά Μητρόπουλου και των κολαούζων τους. Η ανικανότητα της Ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους να ξεβρομίσει ο τόπος…».

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στους αγώνες της έκτης αγωνιστικής είναι οι εξής: ΟΣΦΠ – ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος, Κασσιόπη – ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννουλάκης, Λεβαδειακός – ΑΕΛ: Παπαπέτρου, Ηρακλής – Πανιώνιος: Νεοφυτιάδης, Βέροια – ΠΑΟΚ: Ευαγγέλου, Πλατανιάς – Παναιτωλικός: Λαμπρόπουλος, ΠΑΟ – Αστέρας: Καλογερόπουλος, Ξάνθη – Ατρόμητος: Δελφάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή