Σύντομα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο στο «Καυταντζόγλειο Στάδιο», πέντε ημέρες μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Στην Κέρκυρα η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός παίζει με τη θριαμβεύτρια της προηγούμενης αγωνιστικής ΑΕΛ, που επικράτησε στη Λάρισα του Ολυμπιακού με 1-0. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας: 16.00 Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα, 18.15 Λεβαδειακός – ΑΕΛ, 20.30 Ηρακλής – Πανιώνιος.

ΒΟΛΕΪ: Στη Λας Πάλμας της Ισπανίας η εθνική ομάδα των ανδρών αντιμετωπίζει την «οικοδέσποινα» για τον 1ο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017. Η γυναικεία ομάδα του Αρη βρίσκεται στην Κύπρο όπου σε φιλικά παιχνίδια θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ (Α1 ανδρών). Σήμερα θα διεξαχθούν οι πέντε από τους έξι αγώνες. Το πρόγραμμα: 18.00: ΑΣΕ Δούκα – Φίλιππος Βέροιας, Αερωπός Εδεσσας – ΠΑΟΚ, Αρης Νίκαιας – Διομήδης Αργους, Φοίβος Συκεών – Σεριφάτο Αιγίου, 20.00: ΑΕΚ – ΙΕΚ Ξυνή. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της ΑΕΣΧ Πυλαίας με τον Πανελλήνιο (16.00).

ΣΤΙΒΟΣ: Στη Λέσβο διεξάγονται σήμερα και αύριο οι 28οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου. Θα πάρουν μέρος 500 αθλητές και αθλήτριες από 38 σωματεία στίβου του Αιγαίου.

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ: Σήμερα αναμένεται να φτάσουν στη Σπάρτη οι αθλητές που παίρνουν μέρος στο 34ο Σπάρταθλον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή