Σύμμαχος η διακοπή και το πρόγραμμα

Σύμμαχος η διακοπή και το πρόγραμμα

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμβαση… αορίστου χρόνου παραμονής στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας θέλει να υπογράψει ο Παναθηναϊκός, τώρα που βρέθηκε μόνος εκεί, σχεδόν 4,5 χρόνια μετά την τελευταία φορά που ήταν ξανά σε θέση οδηγού! Από τις 18 Φεβρουαρίου του 2012 που η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον βρήκε πρωτοπόρο με 54 β. έναντι 52 β. του Ολυμπιακού, πέρασαν 1.688 ημέρες μέχρι να επιστρέψει μόνος του στην κορυφή, στο τέλος της 6ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος. Πολύ μεγάλο το διάστημα για μια ομάδα, με το ειδικό βάρος και τη δυναμική του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό και επιθυμία όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι να αποφύγουν στα επόμενα παιχνίδια κάθε λάθος που θα τους στερήσει αυτή την ικανοποίηση.

Η αλήθεια είναι ότι τα κρίσιμα «κρας τεστ» αποτελούν τα ντέρμπι και ειδικά το πρώτο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Μέχρι τότε μεσολαβούν τρία παιχνίδια, όπου οι «πράσινοι» θα είναι σε όλα τους φαβορί. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την Ξάνθη στη Λεωφόρο, τη μεθεπόμενη θα παίξουν στη Βέροια και το τελευταίο ματς πριν από το ραντεβού με τους «ερυθρόλευκους» θα είναι με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο. Ενα νικηφόρο σερί μοιάζει εφικτός στόχος και οι 9 βαθμοί που θέλουν να κερδίσουν σ’ αυτούς του αγώνες, θα τους δώσουν, όπως και να ’χει, το δικαίωμα να πάνε ως πρωτοπόροι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να διαχειριστούν το πρώτο ντέρμπι της περιόδου από θέση ισχύος. Πάντα τα «μεγάλα» παιχνίδια είναι καθοριστικά, αλλά το ίδιο σημαντικό είναι να αποφεύγονται λάθη σ’ αυτά όπου κατεβαίνει ως μεγάλο φαβορί.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» οι παίκτες και να αποθεραπευθούν οι τραυματίες. Οι Λέτο, Μέστο και Γουακάσο αναμένεται να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Ξάνθη, όχι όμως και ο Κουλιμπαλί ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός για περίπου 20 ημέρες. Ο Στραματσόνι έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για να αποφορτιστούν από την κόπωση και την πίεση των συνεχόμενων αγώνων, αλλά θα χάσει τους διεθνείς για κάποιες μέρες λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες. Οσοι μείνουν πίσω στο Κορωπί, θα δώσουν την Κυριακή στις 19.00 εκτός έδρας φιλικό με τον Πανελευσινιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή