O Mπόσκαν επιστρέφει ως τεχνικός στον Ολυμπιακό

O Mπόσκαν επιστρέφει ως τεχνικός στον Ολυμπιακό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το κουστούμι του προπονητή θα επιστρέψει ο Σλόμπονταν Μπόσκαν στο κλειστό προπονητήριο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη. Ο Σέρβος θα αντικαταστήσει τον Φλάβιο Γκουλινέλι στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο οποίος έφυγε διότι δεν τον ήθελαν οι παίκτες της ομάδας.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν είχε αγωνιστεί στον σύλλογο του Πειραιά τη σεζόν 1999-2000, χρονιά που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι εφέτος διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και έχει στόχο την κατάκτηση διακρίσεων. Στο κύπελλο Συνομοσπονδίας θα αντιμετωπίσουμε τη Σουργκούτ και η πρόκριση θα εξαρτηθεί από εμάς», δήλωσε ο Σέρβος προπονητής.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν, παρά το μικρό διάστημα που έχει εργαστεί ως προπονητής, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε στην Ντουνάβ (Σερβία) και μετά πήγε στην Μπουντβάντσκα του Μαυροβουνίου με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Παράλληλα ήταν και προπονητής της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου. Το 2014 συνέλεξαν το χρυσό μετάλλιο στην ευρωπαϊκή Λίγκα ενώ το 2015 πλασαρίστηκαν δεύτεροι στην τρίτη κατηγορία της παγκόσμιας Λίγκας. Στη συλλογή του, ως παίκτης, ξεχωρίζουν το χρυσό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 (Σίδνεϊ), το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2001 (Οστράβα), το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο πήρε με τη γαλλική Τουρς και δύο πρωταθλήματα Γαλλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή