Πρόβλημα με Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα με Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιβάρυνση από τα συνεχόμενα παιχνίδια προκάλεσε ξανά πρόβλημα στον Ιμπάρμπο, αυτή τη φορά μάλλον πιο μικρό σε σχέση με το προηγούμενο που τον κράτησε μακριά από δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Στην πρώτη προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό, ο Κολομβιανός επιθετικός ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε προληπτικά. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι ανησυχητικές, αλλά επειδή είναι πολύ πρόσφατος ο προηγούμενος τραυματισμός, υπάρχει μια σχετική επιφύλαξη. Στο ιατρικό δελτίο παραμένει και το όνομα του Κουλιμπαλί, με τη διαφορά ότι υπάρχει αισιοδοξία πως ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι πιο μικρός. Ο 27χρονος αμυντικός εξετάστηκε στο Παρίσι από τον γιατρό της εθνικής Μάλι, ο οποίος εκτίμησε ότι η αποθεραπεία του θα διαρκέσει λιγότερο από τρεις εβδομάδες. Θεωρητικά, ο Κουλιμπαλί έχει πιθανότητες να παίξει με την Ξάνθη, συνήθως, όμως, ο Στραματσόνι δεν πιέζει τις καταστάσεις.

Ελπίδες να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Ξάνθη έχουν και οι Λέτο, Μέστο, Μπουμάλ, παρότι δεν έχουν μπει ακόμα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Αντίθετα, ο Τελάντερ αρχίζει να κάνει ξανά βήματα προς τα πίσω. Ενώ μπήκε δυνατά στις προπονήσεις, ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στο πέλμα και αναγκαστικά ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Είναι πιθανό να τον δει κι άλλος ειδικός γιατρός, για μια δεύτερη γνώμη. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, συν την απουσία των διεθνών (πλην του Κουλιμπαλί, έχουν αναχωρήσει για τις εθνικές τους ομάδες και οι Μπεργκ, Εμποκού, Λουντ και Γουακάσο) όπως και την άδεια του Ζέκα, παρόντες στη χθεσινή προπόνηση ήταν όλοι κι όλοι δέκα παίκτες.

*Και μετά τον προσεχή Ιανουάριο παραμένει εν ισχύι η ρήτρα του ενός εκατ. ευρώ σε περίπτωση μεταπώλησης του Ρισβάνη από τον Πανιώνιο, τονίζει ο Παναθηναϊκός με αφορμή σχετικό δημοσίευμα. Ο νεαρός στόπερ έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή