Στην τελική ευθεία η εθνική ομάδα

Στην τελική ευθεία η εθνική ομάδα

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση με την Κύπρο στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 21.45), της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε στην Πορτογαλία το Γιβραλτάρ με 4-1, ενώ η Κύπρος ηττήθηκε εντός έδρας από το Βέλγιο με 3-0. Στο τρίτο ματς του ομίλου μας, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη επικράτησε εντός έδρας της Εσθονίας με 5-0. Να σημειωθεί πως η Εθνική μας θα παίξει τη Δευτέρα στην Εσθονία για την 3η αγωνιστική.

Ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος δε βρίσκεται στα πλάνα του Μίκαελ Σκίμπε, μίλησε για τη μη κλήση του στην εθνική ομάδα σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο ομοσπονδιακός προπονητής ήθελε παίκτες που να παίζουν. Τώρα, λογικά, έγινε αυτή η επιλογή για να μη ρισκάρει. Είναι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω. Ολοι κρίνονται από τα αποτελέσματα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Περίμενα μια κλήση στα φιλικά της Αυστραλίας για να με γνωρίσει ο προπονητής, αλλά η απάντησή του τότε ήταν πως δεν αγωνιζόμουν. Και όντως, τότε η απάντηση αυτή ήταν σωστή. Τώρα που παίζω, η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι δεν θέλει να ρισκάρει. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα γιατί το χρειάζεται η Εθνική».

Για τη βελτίωση της Εθνικής το τελευταίο διάστημα, ο Κονέ υπογράμμισε: «Νομίζω ότι βοήθησε το γεγονός πως πήραμε θετικά αποτελέσματα στα φιλικά με την Αυστραλία και την Ολλανδία. Ηταν καλό για την ψυχολογία της ομάδας στο πρώτο επίσημο ματς. Η ομάδα φαίνεται πιο δεμένη, ο καθένας παίζει για τον άλλο και βγάζουμε σιγά σιγά την ψυχή των προηγούμενων χρόνων. Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα της Εθνικής μας με την Κύπρο. Πωλούνται είτε από το Ιντερνετ (πληροφορίες στο www.epo.gr) είτε από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17. Κοστίζουν 5, 10 και 15 ευρώ και για τα παιδιά 5, 7 και 10 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή