Στη Δανία ο Τελάντερ, απειλείται η καριέρα του

Στη Δανία ο Τελάντερ, απειλείται η καριέρα του

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόρτα πόρτα πηγαίνει ο Ράσμους Τελάντερ για να βρει τρόπο να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα που απειλεί να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του. Ο 24χρονος αμυντικός πήγε στη Δανία για να δει έναν ακόμη ειδικό, μήπως και καταφέρει να δώσει οριστική λύση. Εχει ήδη κάνει δύο καθαρισμούς, έναν πριν έλθει στον Παναθηναϊκό και άλλον ένα πριν από μερικούς μήνες, χωρίς να απαλλαγεί από τους πόνους.

Μέχρι πριν από 20 μέρες έκανε ειδικό πρόγραμμα και όταν επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, γύρισαν και οι πόνοι. Συμβουλεύθηκε ειδικό γιατρό και στην Αθήνα, αλλά θέλει μία ακόμη γνώμη, γι’ αυτό και πήγε στη Δανία. Εάν δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα, πολύ πιθανό να τεθεί θέμα λύσης του συμβολαίου του. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ιμπάρμπο. Εχει σύσπαση στη γάμπα και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα τη Δευτέρα, χωρίς να παίξει στο κυριακάτικο (19.00) φιλικό με τον Πανελευσινιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή