«Ασυγκράτητη» η Αννα Κορακάκη – Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα προκριματικά των 10 μέτρων

«Ασυγκράτητη» η Αννα Κορακάκη – Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα προκριματικά των 10 μέτρων

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το χρυσό που κατέκτησε, χθες, η Αννα Κορακάκη στο σπορ πιστόλι 25μ., ξεκίνησε, σήμερα, με τον καλύτερο τρόπο στον τελικό των παγκοσμίων κυπέλλων όπου αγωνίζεται.

Στους προκριματικούς του αεροβόλου πιστολιού 10 μ., πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ με 391/400. Η διοργάνωση διεξάγεται στη Μπολόνια της Ιταλίας και η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο θα διεκδικήσει στον τελικό ακόμη μία διάκριση. Αξίζει να θυμίσουμε ότι σε αυτό το όπλο είχε έρθει 3η στη Βραζιλία.

«Ακόμη ένα χρυσό»

Μετά την τεράστια επιτυχία στο Ρίο ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στο σπορ πιστόλι στους τελικούς των παγκοσμίων κυπελλων.

Υστερα από έναν φανταστικό τελικό με 39/50 κεντρικά δεκαριά άφησε πίσω της με 6 πόντους διαφορά την Κορεάτισσα Κιμ (χρυσή Ολυμπιονική του Λονδίνου και τρίτη την χάλκινη Ολυμπιονίκη του Λονδίνου Ολένα Κοστεβιτς. Ο τελικός διεξήχθη με τους καινούργιους κανονισμούς που θα ισχύουν στους επόμενους Ολυμπιακους Αγώνες του Τόκιο. Σ ευχαριστούμε αστέρι μου που σήκωσες, ακόμη μία φορά, την ελληνική σημαία. Μας έκανες, ακόμη μια φορά, υπερηφανους", έγραψε ο πατέρας και προπονητής της αθλήτριας, ο Τάσος Κορακάκης, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή