Χωρίς Χολέμπας συνεχίζει η Εθνική προς το μουντιάλ

Χωρίς Χολέμπας συνεχίζει η Εθνική προς το μουντιάλ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ομάδα χτίζει ξανά χαρακτήρα. Χάρη στις τρεις επιτυχίες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του 8ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα φαίνεται πως βρίσκει τον προσανατολισμό του, με στόχο μία θέση στην τελική φάση της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Από εδώ και έπειτα, ο Μίκαελ Σκίμπε ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος μετά το ματς στην Εσθονία ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική.

Το γεγονός πως ο Σκίμπε τον είχε χρησιμοποιήσει σε ρόλο εξτρέμ στο φιλικό του Σεπτεμβρίου με την Ολλανδία, ήταν ο λόγος για τον οποίο διαταράχθηκαν οι σχέσεις των δύο ανδρών. Μετά το φιλικό, ο Χολέμπας είχε ζητήσει από τον προπονητή του να τον τοποθετεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, θεωρώντας πως εκεί αποδίδει καλύτερα. «Καταλαβαίνω και σέβομαι αυτό που λες αλλά πρέπει να καταλάβεις πως τις αποφάσεις εδώ δεν τις παίρνεις εσύ αλλά εγώ», φέρεται να του είπε ο Σκίμπε. Εν συνεχεία ήταν στην αποστολή του αγώνα με το Γιβραλτάρ, δίχως να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τότε, άρχισε να μετράει ο χρόνος αντίστροφα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέστη ελαφριά θλάση και θα είναι σε θέση να παίξει τον Νοέμβριο στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη, όπως και ο Βασίλης Τοροσίδης που έχει στομαχικές διαταραχές.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της εθνικής μας είναι με αντίπαλο τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Θα διεξαχθεί στην Ελλάδα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Εν συνεχεία θα παίξει εκτός έδρας με το Βέλγιο στις 25 Μαρτίου. Δίχως άλλο, τα αποτελέσματα από αυτές τις δύο αναμετρήσεις, θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ελληνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή