Προφυλάσσει ο ΠΑΟ Ιμπάρμπο για Λιέγη

Προφυλάσσει ο ΠΑΟ Ιμπάρμπο για Λιέγη

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις εξέδρες της Λεωφόρου θα παρακολουθήσει τελικά ο Βίκτορ Ιμπάρμπο το κυριακάτικο (16.00) παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Κολομβιανός επιθετικός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, περιορίστηκε σε θεραπεία και παρότι μεσολαβούν δύο μέρες μέχρι τον αγώνα, θεωρείται απίθανο να ρισκάρει ο Στραματσόνι τη συμμετοχή του ακόμα κι αν νιώσει καλύτερα.

Το ματς της ερχόμενης Πέμπτης με τη Σταντάρ στη Λιέγη είναι πολύ σημαντικό, μιας και κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ και το πλάνο αποκατάστασης του Ιμπάρμπο είναι να παίξει σ’ αυτό το παιχνίδι.

Αντίθετα, ο Ιβανόφ μπήκε στο πρόγραμμα και υπολογίζεται για την Κυριακή, όπως και οι Ζέκα (έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης), Λέτο, Μέστο, Μπουμάλ και Κουλιμπαλί. Εκτός πλάνων θα είναι και οι Ρέις, Τελάντερ. Οι διεθνείς Μπεργκ, Λουντ και Γουακάσο επέστρεψαν και συμμετείχαν μόνο στην απογευματινή προπόνηση.

• «Δεν του τα είπαν καλά τα παραμύθια του Κούγια και είπε το… ποίημα για πέναλτι εκτός περιοχής που κέρδιζε άλλη ομάδα και όχι ο Παναθηναϊκός. Αλλά και για ποδοσφαιριστή που δεν αγωνιζόταν στην ομάδα μας τη σεζόν που ανέφερε. Ας μάθει καλά το παραμύθι προτού ξαναμιλήσει για μας» είναι η θέση του Παναθηναϊκού στην ανακοίνωση της ΑΕΛ.

• Αρνητική ήταν η απάντηση του Αγιαξ στο αίτημα χορήγησης περισσότερων εισιτηρίων στους Ελληνες φιλάθλους για το ματς της 24ης Νοεμβρίου στο Αμστερνταμ.

Οι «πράσινοι» έχουν εξαντλήσει τα 3 χιλ. εισιτήρια που δικαιούνται αλλά τα αιτήματα είναι υπερδιπλάσια. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 2.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν στο Αμστερνταμ χωρίς να έχουν εισιτήριο του αγώνα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή