Σύντομα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Η Νέα Σμύρνη φιλοξενεί απόψε (ώρα έναρξης 20.30) μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό. Νωρίτερα, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί την Κέρκυρα και ο Αστέρας Τρίπολης τον Πλατανιά. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής: 16.00 Παναιτωλικός – Κέρκυρα, 18.15 Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς, 20.30 Πανιώνιος – Ολυμπιακός.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη σκιά του σπουδαίου ντέρμπι της Δευτέρας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, διεξάγονται σήμερα πέντε αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών. 16.00: Ρέθυμνο – Αρης, 17.00:

ΠΑΟΚ – Κολοσσός, ΑΕΚ – Λαύριο, Προμηθέας Πάτρας – Δόξα Λευκάδας, Τρίκαλα – Απόλλων Πάτρας. Επίσης, σήμερα θα δοθεί το τζάμπολ στην Α1 γυναικών. Στις 14.30 στο ΔΑΚ Γλυφάδας θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τον Αρη και στις 16.00, στο Π. Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πρωτέα Βούλας.

ΠΟΛΟ: Η Βουλιαγμένη βρίσκεται στην Κροατία, όπου παίρνει μέρος στον 2ο προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Αντιμετωπίζει τη γηπεδούχο Γιάντριν.

ΒΟΛΕΪ: Σε Θεσσαλονίκη, Σύρο, Βραχάτι και Χαλκίδα συνεχίζεται το κύπελλο της Λίγκας «Ν. Σαμαράς». Το πρόγραμμα: Κλειστό ΠΑΟΚ: 20.30: Εθνικός Αλεξ. – Ορεστιάδα. Χαλκίδα: 18.00: Ολυμπιακός – Κηφισιά. Βραχάτι: 19.00: Παμβοχαϊκός – Παναθηναϊκός. Σύρος: 19.30: Φοίνικας – Κύζικος.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στο Μικρολίμανο διεξάγεται (13.00) ο πρώτος «Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή