Αρνηση Κουτσοκούμνη για παρουσία ΠΑΟ στις επαφές

Αρνηση Κουτσοκούμνη για παρουσία ΠΑΟ στις επαφές

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνητική ήταν η απάντηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο γραπτό αίτημα που κατέθεσε μέσω επιστολής του ο Παναθηναϊκός να παρευρίσκεται στις επαφές που θα κάνουν από μεθαύριο στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA για το ελληνικό ζήτημα. Το βασικό επιχείρημα των «πρασίνων» ήταν ότι «η ομάδα μας έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από το σημερινό σύστημα της ΕΠΟ», αλλά η θέση του Κύπριου αξιωματούχου, όπως την εξέφρασε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τόσο με τον Χρήστο Παναγόπουλο όσο και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι «καμία ΠΑΕ ή ένωση δεν θα παρευρεθεί στις συνομιλίες».

• Πιο ήπιος την Κυριακή και πολύ πιο σκληρός χθες εμφανίστηκε ο Στραματσόνι. «Ο δρόμος για να γίνουμε πρωταθλητές είναι πολύ δύσκολος και χρειάζεται να είμαστε “πεινασμένοι” για τη νίκη. Μόνο με τη νοοτροπία του “δολοφόνου” θα γίνουμε πρωταθλητές. Οποιος δεν με ακολουθήσει σε αυτό τον δρόμο θα περάσει πρώτα στον πάγκο, στη συνέχεια στην κερκίδα και έπειτα σπίτι του», είπε ο Ιταλός προπονητής μιλώντας στους παίκτες του.

• Με τους Ιμπάρμπο και Σάμπα στην αποστολή, αλλά όχι σίγουρα διαθέσιμους, αναχωρεί σήμερα το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λιέγη, για τον αυριανό αγώνα με τη Σταντάρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή