Ο Γκουαρδιόλα επιστρέφει στη Βαρκελώνη

Ο Γκουαρδιόλα επιστρέφει στη Βαρκελώνη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την επιστροφή του στο Καμπ Νου ως τεχνικός της Μπάγερν ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αναμετρηθεί με τον… εαυτό του απόψε και ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα.

«Ο Γκουαρδιόλα μας έκανε να κατανοήσουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο» είπε ο Τζέραρντ Πικέ, από τις παλιές καραβάνες πλέον στην Μπαρτσελόνα για τον πρώην προπονητή του που ελπίζει να… στεναχωρήσει προσωρινά απόψε τους συντοπίτες του Καταλανούς.

Το ωραίο στην αποψινή αναμέτρηση είναι ότι εάν ο Λουίς Ενρίκε χρησιμοποιήσει κόντρα στη Σίτι τον Ντένις Σουάρεθ, θα πρέπει να πληρώσει στην αγγλική ομάδα 800.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του Ισπανού μεσοεπιθετικού προβλέπει ότι για κάθε εννιά αγώνες με την Μπάρτσα η προηγούμενη ομάδα του, η Σίτι, θα παίρνει το παραπάνω ποσό και ο Σουάρεθ έχει ώς τώρα παίξει εννιά αγώνες.

Με τον Λιονέλ Μέσι να είναι βασικός έπειτα από αρκετό καιρό, οι οπαδοί της Μπάρτσα θα έχουν ξανά την ευκαιρία να απολαύσουν την περίφημη τριάδα Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ, αλλά και η Σίτι θα μπορεί να υπολογίζει στους Κέβιν ντε Μπρούινε και Σέρχιο Αγουέρο.

Κατά τα άλλα, η Νάπολι μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους 16 εάν νικήσει την Μπεσίκτας και η Ντινάμο Κιέβου μείνει στην ισοπαλία με την Μπενφίκα. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η μάχη της Ροστόφ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πριν από τον χθεσινό αγώνα Ρεάλ-Λέγκια στη Μαδρίτη, η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τρεις οπαδούς της Λέγκια, για επίθεση σε σερβιτόρες σε εστιατόριο της πόλης με σκοπό τη ληστεία. Eπεισόδια σημειώθηκαν και κατά την είσοδο των 4.000 Πολωνών στο γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή