«Τελικός» στη Λιέγη για τον ΠΑΟ

«Τελικός» στη Λιέγη για τον ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαρακτήρα πρόωρου τελικού έχει για τον Παναθηναϊκό το αποψινό (20.00, ΟΤΕ TV) παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο και τέτοιους «τελικούς» κανείς δεν θέλει να τους χάνει!

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν βγήκαν χθες στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση, αλλά είναι τόσο μεγάλη η κρισιμότητα του αγώνα, που δεν πρόκειται να τεθεί θέμα απουσίας παρά την ταλαιπωρία τους. Ο Σουηδός στράικερ έχει προσβληθεί από ίωση και προτιμήθηκε να μην εκτεθεί στις χαμηλές θερμοκρασίες (8 βαθμοί) και τη μεγάλη υγρασία του Βελγίου για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο η κατάστασή του, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Κουτρουμπή.

Προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και, παρότι το απόγευμα ένιωσε καλύτερα, ο Στραματσόνι τον έστειλε μόνο του από το γήπεδο στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.

Οι υπόλοιποι παίκτες που ήταν στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται στη διάθεση του Στραματσόνι. Ο Σάμπα θα είναι σίγουρα ένας από τους τρεις κεντρικούς στόπερ, με τους Μολέντο και Κουτρουμπή να είναι οι άλλοι δύο.

Ο Ιβανόφ θα είναι στον πάγκο, όχι όμως και στην ενδεκάδα, παρά μόνον αν προκύψει τελικά θέμα απουσίας του Κουτρουμπή. Ο Ιμπάρμπο είναι καλά και λογικά θα είναι ο παρτενέρ του Μπεργκ στην επίθεση, παρότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ενώ ο Κουλιμπαλί θα παίξει δεξιά αντί του Μέστο. Οι Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα και ένας από τους Βιγιαφάνες ή Λουντ θα είναι οι υπόλοιποι της ενδεκάδας.

«Στα επόμενα δύο ματς θα μάθουμε το μέλλον μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα παίξουμε για τη νίκη, αλλά και με 4 βαθμούς θα μείνουμε στο κυνήγι της πρόκρισης. Ολοι θέλουμε να δείξουμε αντίδραση μετά την ήττα από την Ξάνθη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Στους προηγούμενους δύο αγώνες είχαμε καλές εμφανίσεις και μηδέν βαθμούς. Ηλθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό», δήλωσε ο Στραματσόνι, ο οποίος ελπίζει σε ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στη Θέλτα και τον Αγιαξ, ή ακόμη καλύτερα, νίκη των Ολλανδών.

Στις εξέδρες του «Μορίς Ντουφράν» θα βρίσκονται 27 (!) σκάουτερ ξένων ομάδων, περίπου 15.000 Βέλγοι και περισσότεροι από 800 οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή