Νίκη με φόντο το Καραϊσκάκη θέλει ο Ιβιτς από τον «Δικέφαλο»

Νίκη με φόντο το Καραϊσκάκη θέλει ο Ιβιτς από τον «Δικέφαλο»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και με αρκετές αλλαγές θα παρατάξει ο Βλάνταν Ιβιτς σήμερα (20.00) τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Καραμπάχ.

«Ποτέ δεν σκεφτήκαμε την ισοπαλία, πάντα έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη. Η ομάδα της Καραμπάχ μου δείχνει πιο επιθετική, μου δείχνει ομάδα που μπορεί να αδικείται που έχει ένα βαθμό. Αυτό είδα στα παιχνίδια της, όπως και στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, μέχρι την αποβολή ήταν πολύ καλά οργανωμένη και μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε: «Θα δούμε μετά την προπόνηση πως θα αισθάνονται όλοι. Την έχω την 11άδα στο μυαλό μου, ωστόσο περιμένω να τελειώσει η προπόνηση και να πάρω την απόφασή μου».

Ο Στέλιος Μαλεζάς υπογράμμισε: «Από την αρχή βάλαμε στόχο και τους τρεις θεσμούς. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με την Καραμπάχ για να έχουμε μια καλή συνέχεια στη διοργάνωση».

Ο προπονητής των Αζέρων Κουμπάν Κουρμπάνοφ χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα τον ΠΑΟΚ από τη δική του: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί. Αλλωστε και εγώ ξέρω καλά τον ΠΑΟΚ, μιας και τον έχω παρακολουθήσει, αλλά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει παρακολουθήσει εμάς. Αγωνιστικά είμαστε σε καλή κατάσταση και το μόνο που μένει είναι ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού του αρχηγού μας Ρασάντ Σαντίγκοφ, που η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αύριο (σ.σ.: σήμερα)».

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σλόβαν Λίμπερετς υποδέχεται την πρωτοπόρο Φιορεντίνα, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ισχυρότερη ομάδα του ομίλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή