Είχε το μυαλό στο ντέρμπι της Κυριακής ο ΠΑΟΚ

Είχε το μυαλό στο ντέρμπι της Κυριακής ο ΠΑΟΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των απαιτήσεων ενός ευρωπαϊκού αγώνα –από τον οποίο θα μπορούσε να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ– και ηττήθηκε φυσιολογικά από την Κάραμπαχ με σκορ 2 – 0 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Βλάνταν Ιβιτς εκμεταλλεύθηκε η αζερική ομάδα για να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο με χαμένη ευκαιρία στο 10΄ και δοκάρι στο 19΄. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε μετά το πρώτο 20λεπτο, είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με ψαλιδάκι του Σάκχοφ, το οποίο απέκρουσε ο Σέχιτς, ενώ στο 40΄ σουτ του Κάμπος πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ενα από τα πολλά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους εκμεταλλεύθηκε ο Μεντβέντεφ στο 56΄, ο οποίος βρήκε με εξαιρετική ασίστ τον Κιντάνα και αυτός με πλασέ έκανε το 1 – 0.

Ο Ιβιτς πέρασε τον Μπίσεσβαρ αντί του Κάνιας στο κέντρο, αλλά το σκηνικό δεν άλλαξε αισθητά. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Ολλανδό μέσο σε μια προσπάθειά του στο 70΄, ενώ στο 71΄ δόθηκε λάθος οφσάιντ στον Κάμπος που έβγαινε τετ α τετ με τον Σέχιτς.

Δέκα λεπτά αργότερα η Κάραμπαχ έγινε και πάλι απειλητική με τον Μουαρέμ, του οποίου το σουτ απέκρουσε ο Γλύκος, αλλά στο 87΄ ο Αμιργκουλίεφ βρέθηκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ από πάσα του Μουαρέ και έγραψε το 2 – 0.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Σέχιτς, Γκαράγεφ, Μενβέντεφ, Ν’ντλόβου (76΄ Μαντάτοφ), Μουαρέμ (92΄ Νταντίροφ), Σαντίκοφ, Αμιργκουλίγεφ, Αλμέιδα, Αγκόλι, Χουσεΐνοφ, Κιντάνα (89΄ Aλασκάροφ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας (59΄ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Κάμπος (Κουλούρης), Ροντρίγκες, Σάκχοφ, Τιάμ (65΄ Περέιρα).

*Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Φιορεντίνα κέρδισε τη Σλόβαν στο Λίμπερετς με 1 – 3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή