Κόκκινος καπνός

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και το δεύτερο ντέρμπι της περιόδου σπάζοντας το αήττητο του ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που, αγωνιστικά, ήταν ένα από τα καλύτερα της περιόδου. Ομως δυστυχώς, για άλλη μία φορά, αυτοί που για όλες τις ΠΑΕ αποτελούν τον «υπερήφανο λαό τους» αμαύρωσαν ένα ματς που έπρεπε να αρχίσει και να τελειώσει χωρίς το παραμικρό.

Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι», σε συνδυασμό με την «αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού που έχασε τα… άχαστα στη Βέροια και την ισοπαλία της «χλωμής» για άλλη μία φορά ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες του στους τέσσερις πολύτιμους βαθμούς.

Με τα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πέρασε σε δεύτερη μοίρα η πραγματικά υπέροχη συμπεριφορά μεταξύ των παικτών, όχι μόνο η αγωνιστική, αλλά και η συναδελφική, στις μεταξύ τους κόντρες.

Και είναι άξιοι συγχαρητηρίων, πως ύστερα από έναν αγώνα που διεξαγόταν πάνω σε τεντωμένο σχοινί, αποχώρησαν μετά τη λήξη του αγκαλιασμένοι. Μακάρι, παράγοντες, προπονητές να ακολουθούσαν το δικό τους παράδειγμα.

Ο διαιτητής Αρετόπουλος, αν πιστέψει κάποιος τον προπονητή του ΠΑΟΚ που, σύμφωνα με τη δήλωσή του, του είπε πως αν υπάρξει και τρίτη… ομίχλη από καπνογόνα, θα διακόψει το ματς, έδειξε πως έχει άγνοια των κανονισμών.

Οσο για τις αποφάσεις του, έπεσε «θύμα» των βοηθών του για τις περιπτώσεις των οφσάιτ, έστω κι αν ήταν οριακές ακόμα και στο πάγωμα της εικόνας με τη γραμμή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή