Τα πρώτα ονόματα της επιτροπής της ΕΠΟ

Τα πρώτα ονόματα της επιτροπής της ΕΠΟ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κορυφώνονται οι διεργασίες για την, από τις FIFA – UEFA, στελέχωση της «επιτροπής εξομάλυνσης», που θα ανακοινωθεί μεθαύριο και θα διοικήσει την ΕΠΟ το αργότερο έως τις 31.5.2017, διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να γίνουν εκλογές για τον διορισμό νέας διοίκησης.

Χθες έγινε γνωστό το πρώτο όνομα της επιτροπής, που είναι αυτό του Αλέξη Δέδε.

Ο Δέδες υπήρξε δημοσιογράφος κι εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της ΕΠΟ έως τα μέσα της περασμένης δεκαετίας, ενώ ασχολήθηκε και με την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ομοσπονδίας, όταν άρχισε να εφαρμόζεται το «σύστημα αδειοδότησης» των συλλόγων. Παράλληλα με την εργασία του στην ΕΠΟ, άρχισε η συνεργασία και με την UEFA, όπου ήταν παρατηρητής αγώνων.

Οταν ανέλαβε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, θέση από την οποία παραιτήθηκε χθες. Θεωρείται πρόσωπο με γνώσεις τόσο για την ελληνική όσο και για την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Προορίζεται να αναλάβει το «management» της ΕΠΟ και να «τρέχει» τα καθημερινά θέματα.

Ο Δέδες είχε βολιδοσκοπηθεί πριν από αρκετές ημέρες από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όμως η απόφασή του ελήφθη προχθές το βράδυ έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Μελισσανίδη μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα, αυτός που φαίνεται να είναι σχεδόν βέβαιος είναι ο Γιώργος Μπίκας, ο οποίος όμως προορίζεται για τη θέση του επικεφαλής του νευραλγικού χώρου της διαιτησίας.

Φήμες που διακινούνται επιμένουν για παλαιό διεθνή ποδοσφαιριστή της «χρυσής ομάδας» του 2004, ενώ χθες «έπαιξαν» τα ονόματα των νομικών Π. Περράκη και του Α. Ρηγόπουλου.

Ο Π. Περράκης είναι πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και παρέδωσε χθες το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο θα βγει στη διαβούλευση σήμερα.

Ο Α. Ρηγόπουλος είναι συνεργάτης της UEFA και αποτελούσε μέλος της αποστολής της FIFA στην Αθήνα για συζητήσεις με το υπουργείο για τον αθλητικό νόμο και τις σχέσεις με την ΕΠΟ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή