Ολυμπιακός: Προφύλαξε τρεις ο Μπέντο για το ντέρμπι

Ολυμπιακός: Προφύλαξε τρεις ο Μπέντο για το ντέρμπι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κοπιαστικό ταξίδι διάρκειας 5 ωρών έως την Αστάνα απέφυγαν χθες οι Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης, ώστε να είναι πανέτοιμοι στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο για το αυριανό ματς με την πρωταθλήτρια Καζαχστάν της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται επίσης ο ανέτοιμος Ντε Λα Μπέγια και οι τραυματίες Μάριν και Σιόβας. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Πάρντο, Πασιένσια, Ζντιέλαρ και Μανιάτης.

Κάρτα επιβίβασης για την «παγωμένη» Αστάνα (ο υδράργυρος πέφτει το βράδυ στους -4 βαθμούς) πήραν οι Λεάλι, Καπίνο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα και Βούρος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα «γνωρίσουν» σήμερα το γήπεδο του αγώνα,  όπου θα προπονηθούν στις 3 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο γήπεδο με κλειστή οροφή χωρητικότητας 30.000 που έχει συνθετικό αγωνιστικό χώρο. Το αυριανό ματς θα αρχίσει στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Η οροφή θα είναι κλειστή και έτσι η θερμοκρασία εντός του γηπέδου θα φθάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή