Χωρίς προπονητή και έξι βασικούς

Χωρίς προπονητή και έξι βασικούς

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαβωμένος από τη μέση και προς τα πίσω, χωρίς τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο και με πέντε νεαρούς στην 20άδα του, θα υποχρεωθεί να δώσει απόψε (22.05) ο Παναθηναϊκός τον «τελικό» με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο, τρεις μέρες πριν από το κλασικό (και πολύ κρίσιμο εφέτος) ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οπως αναμενόταν, ο Νίκλας Χουλτ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι τραυματίες Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα, οι τιμωρημένοι Βιγιαφάνες, Γουακάσο και ο μη δηλωμένος στη λίστα του Γιουρόπα Λιγκ, Ρέις.

Ολοι κι όλοι απομένουν στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι 13 έμπειροι παίκτες, οι οποίοι θα πλαισιωθούν στη 18άδα με δύο τερματοφύλακες και τουλάχιστον τρεις νεαρούς από την Κ-20.

Στην αποστολή μετέχουν οι Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρινάλντι, Μίγγος, Αγγελόπουλος και Χατζηγιοβάννης.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι τιμωρημένος από το ματς της Λιέγης και δεν θα καθίσει στον πάγκο ούτε και έχει δικαίωμα να βρεθεί στ’ αποδυτήρια. Χρέη προπονητή θα κάνει ο συνεργάτης του, Ρομπέρτο Μούτσι. Ο Στραματσόνι θα αποφασίσει, πάντως, για την ενδεκάδα και όλα δείχνουν ότι θα παίξει με δύο αντί για τρεις κεντρικούς αμυντικούς ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Κουτρουμπή ως αμυντικό χαφ, μιας και μοναδικός καθαρόαιμος χαφ έχει απομείνει μόνο ο Λουντ!

«Σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το ματς της χρονιάς, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μόνο αυτό με τη Σταντάρ. Αξίζουμε μία νίκη και θέλουμε να την πάρουμε μπροστά στον κόσμο μας. Πρώτη φορά είμαι εκτός λόγω τιμωρίας. Ηταν μια παρεξήγηση και λυπάμαι για αυτό. Δεν είναι το στυλ μου, ξέρω τα όρια της διαμαρτυρίας. Πιστεύω στους παίκτες μου και έχω εμπιστοσύνη στο επιτελείο μου. Είμαι σίγουρος ότι ο Μούτσι θα τα καταφέρει περίφημα», δήλωσε ο Στραματσόνι και συμπλήρωσε ότι θα βάλει στην αρχή τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει κι αν δοθεί η ευκαιρία, θα χρησιμοποιήσει και κάποιους νέους, ελπίζοντας ότι όλοι θα δείξουν κατανόηση και θα στηρίξουν τα παιδιά που τώρα ξεκινάνε την καριέρα τους.

«Είναι ένας τελικός και ερχόμαστε για τη νίκη», δήλωσε από την πλευρά του ο τεχνικός της Σταντάρ, Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αντράντε, Ντομπέ και Ντοσεβί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή