Hττα-σοκ για ΠΑΟΚ και «καμπανάκι» αποκλεισμού

Hττα-σοκ για ΠΑΟΚ και «καμπανάκι» αποκλεισμού

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των απαιτήσεων του χθεσινού αγώνα, γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Καραμπάχ με 0 – 1 στην Τούμπα και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισής του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ μειώθηκαν αισθητά.

Ουσιαστικά ο «Δικέφαλος» αναζητεί τέσσερις περισσότερους βαθμούς από την Καραμπάχ στα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου, εκ των οποίων το ένα είναι στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα, οπότε μπορεί να αντιληφθεί κανείς τη δυσκολία του εγχειρήματος…

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να δημιουργήσει φάσεις για γκολ στην εστία του Σέχιτς. Μοναδικές καλές στιγμές για τους Θεσσαλονικείς ήταν στο 9΄, όταν από όμορφη ενέργεια του Μυστακίδη η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη, αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και στο 22΄, όταν ο Μυστακίδης με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Σέχιτς απέκρουσε. Χωρίς νεύρο και αποφασιστικότητα, ο ΠΑΟΚ έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλό του και αυτός τα εκμεταλλεύθηκε. Ο Μίτσελ πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι βρέθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γλύκου, πλάσαρε ιδανικά και έγραψε το 0 – 1 στο 69΄, παγώνοντας την Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Περέιρα στο 85΄, αλλά το σουτ του Αργεντινού ήταν πολύ κακό, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Καραμπάχ έχασε κλασική ευκαιρία για το 0 – 2 με τον Ρεϊνάλντο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ (81 Σάκχοφ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (72΄ Τιάμ), Ροντρίγκες, Μυστακίδης (60΄ Περέιρα), Αθανασιάδης.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Σαντίκοφ, Αγκόλι, Αμιργκουλίεφ (64΄ Μίτσελ), Γκαράγεφ, Αλμέιδα, Κιντάνα, Μουάρεμ (88΄ Ισμαήλοφ), Εντλόβου (76΄ Ρεϊνάλντο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή