Κουτρουμπής και Σιώπης κλήθηκαν στην Εθνική

Κουτρουμπής και Σιώπης κλήθηκαν στην Εθνική

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με προβλήματα μπαίνει η Εθνική στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στο Καραϊσκάκη, της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Μετά το φιλικό με τη Λευκορωσία, ο Ταχτσίδης ετέθη νοκ άουτ, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μανιάτης, ο οποίος ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Πέτσο και τον Μπακασέτα. Ετσι, ο Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε τον Μανώλη Σιώπη του Πανιωνίου και τον Γιώργο Κουτρουμπή του Παναθηναϊκού.

«Ενα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που, μετά τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, θα έχω την τεράστια τιμή να φορέσω και αυτή της εθνικής ομάδας των Ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Σκίμπε και τους συνεργάτες του, καθώς και τον σύλλογό μου τον Πανιώνιο που μου έχει δώσει την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο Σιώπης.

Από την πλευρά του, ο Κουτρουμπής υπογράμμισε: «Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίξει στην Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου. Με την παρουσία μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως μπορώ, πρώτος εκ των οποίων είναι να νικήσουμε στον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Εύχομαι περαστικά σε όσα παιδιά είναι τραυματίες και δεν ήρθαν ή αποχώρησαν και θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύθηκαν και με κάλεσαν στην ομάδα».

Η Εθνική Νέων επικράτησε εκτός έδρας της Ουαλλίας με 2-0 και άρχισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19. Εφόσον νικήσει αύριο το Λουξεμβούργο, εκτός απροόπτου θα «κλειδώσει» την πρόκριση στην Elite Round!

Το σκορ άνοιξε ο Μίγγος στο 59΄, ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Νικολάου στο 78΄. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας χρησιμοποίησε τους Σιαμπάνη, Βαλμά, Κατράνη, Ρέτσο, Λάμπρου, Λημνιό, Μίγγο (90+1΄ Παυλίδη), Σταθόπουλο, Βρουσάι (78΄ Οικονομίδη), Νικολάου και Νάτσο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή