Πίσω από τις κάμερες

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τις Ενώσεις

Η τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή μία μέρα πριν ο Στ. Κοντονής μεταπηδήσει από υφ. Αθλητισμού στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, δεν νομιμοποίησε μόνο την ΕΠΟ και τις συναλλαγές της με το Δημόσιο και με τρίτους. Προβλέπει και κάτι πολύ σημαντικό για αυτά που σχεδιάζονται να γίνουν τους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα προβλέπει ότι η προσωρινή διοικούσα επιτροπή που διορίστηκε από τη FIFA μπορεί λόγω των έκτακτων συνθηκών να υποκαθιστά όλα τα καταστατικά όργανα της ομοσπονδίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΠΔΕ μπορεί να προβεί σε αλλαγές καταστατικού, όπως για παράδειγμα στο προβλεπόμενο εκλογικό σύστημα, χωρίς να χρειαστούν η σύγκληση γεν. συνέλευσης και η ψήφος των Ενώσεων, οι οποίες με αυτή την τροπολογία αποδυναμώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

ΜΠΛΟΥ.

Θέλει σέντερ

Mπορεί η αγορά να έχει ελάχιστες ώς μηδαμινές επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση της πεντάδας, μπορεί η αποζημίωση να είναι πολύ «βαριά» και μπορεί να είναι μην υπήρχε καμία διάθεση για την αντικατάστασή του, αλλά όσο περνά ο καιρός και η ουσιαστική αγωνιστική επιστροφή του Πάτρικ Γιανγκ παραμένει στάσιμη, γίνονται σκέψεις στον Ολυμπιακό για την απόκτηση ενός σέντερ. Γιατί ο Μπιρτς δεν είναι επιλογή πρώτης γραμμής, ο Μιλουντίνοφ είναι του «ύψους ή του βάθους» και η Ευρωλίγκα έχει πολύ μακρύ δρόμο ακόμα… Απλά, η ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού και η αναπλήρωση του Αμερικανού σέντερ στην Ευρωλίγκα δίνουν συνεχώς παράταση στην έναρξη αναζήτησης.

Γ.Β.

Το κίνητρο τον οδηγεί

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αρη αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 4ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ, αρχίζοντας άμεσα να δίνει απαντήσεις. Η Βαλένθια ουσιαστικά του έδειξε την πόρτα της εξόδου, καθώς τον έθεσε εκτός ACB, ο ίδιος επέλεξε να παίξει στον Αρη έστω και ως δανεικός και άμεσα δείχνει ότι έχει μεγάλο κίνητρο για να πείσει ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε υψηλό επίπεδο.

Γ.Σ.

Τηλεοπτικά… γκάλοπ

Οσο σε συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή που έχει κεντρικό περιεχόμενο την Ευρωλίγκα, γίνεται συνεχώς ακόμα και… γκάλοπ μέσω ερωτήσεων στους καλεσμένους για τον επόμενο προπονητή της εθνικής μπάσκετ, τόσο ο πρόδηλος επηρεασμός θα εκθέτει αυτούς που θέλουν να τον δημιουργούν.

Γ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή