Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στις 17.00 τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ και στις 18.00 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Πατρών στο ΣΕΦ, στα δύο τελευταία παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 12.00: ΠΑΟΚ – Αρης, 12.30: Πανιώνιος – Κρόνος Αγ. Δημητρίου, 13.00: Παναθλητικός – Πρωτέας Βούλας, 14.30: Τερψιθέα – Αθηναϊκός, 16.45: Δάφνη Αγ. Δημητρίου – Ολυμπιακός.

ΒΟΛΕΪ: Με την αναμέτρηση Κηφισιά – Παμβοχαϊκός (18.30) ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ (Α1 ανδρών) θα πέσει σήμερα με το παιχνίδι ΑΕΣΧ Πυλαίας – Αρης Νικαίας, που θα πραγματοποιηθεί στο «σπίτι του χάντμπολ», στη Θεσσαλονίκη (15.00). Μία αναμέτρηση απομένει για να ολοκληρωθεί και η 5η ημέρα της Α1 γυναικών. Ετσι, σήμερα θα διεξαχθεί η συνάντηση Παναιτωλικός – Αμύντας Αμυνταίου (16.00).

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Στην Ελευσίνα ολοκληρώνεται σήμερα η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών – γυναικών για την Αττική. Οι αγώνες κάθε χρόνο γίνονταν στην αίθουσα του σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας», όπου από την περασμένη Δευτέρα εκτελούνται προγραμματισμένα έργα ανακατασκευής του δαπέδου και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο προπονητικό κοινόβιο για τη νέα αγωνιστική χρονιά για τους κωπηλάτες μας. Πραγματοποιήθηκε στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Αθανασιάδης κάλεσε 25 αθλητές και αθλήτριες. Στόχος των ανθρώπων της ομοσπονδίας είναι να ετοιμάσουν σιγά σιγά τα πληρώματα που θα διεκδικήσουν προκρίσεις και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή