«Μεθυσμένος ο Ρούνι» γράφει η «Σαν»

«Μεθυσμένος ο Ρούνι» γράφει η «Σαν»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκεί που είχε πάρει τα πάνω του ο Γουέιν Ρούνι, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη του Ζοζέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας, ήρθε χθες ένα «κίτρινο» πρωτοσέλιδο στην Αγγλία να τον πλήξει, ισχυριζόμενο ότι ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ ήταν πιωμένος μετά τον αγώνα της Αγγλίας με τη Σκωτία πριν από μερικές ημέρες.

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Σαν» έγραψε ότι ο Ρούνι εντοπίστηκε από καλεσμένους σε γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο όπου κατέλυε και η εθνική Αγγλίας, να έχει πιει πολύ, να είναι κατακόκκινος και να «σέρνει» τα λόγια του. Ανέφερε, δε, ότι νωρίτερα τον είχαν δει να πίνει με τους συμπαίκτες του Ραχίμ Στέρλινγκ, Τζον Στόουνς και Φιλ Τζαγκιέλκα. Ωστόσο, δεν σημειώθηκε κάποια κακή συμπεριφορά εκ μέρους του 31χρονου άσου, ενώ είχε και άδεια, όπως και όλη η ομάδα, μετά το ματς στο Γουέμπλεϊ.

Να επισημανθεί επίσης ότι όχι μόνο έπαιξε ολόκληρο το 90λεπτο κόντρα στη Σκωτία ο Ρούνι, αλλά ήταν κι ένας από τους διακριθέντες Αγγλους στη νίκη τους με 3-0 επί των άσπονδων γειτόνων τους.

Πολύ πιο μαζεμένους θέλει τους δικούς του παίκτες ο Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς σύμφωνα με τον Σαμίρ Νασρί κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο ποδοσφαιρικό εαυτό του Λιονέλ Μέσι απαγορεύοντάς του το… μεταμεσονύκτιο σεξ.

Ο Γάλλος πρώην διεθνής, τον οποίον ο κ. Γκουαρδιόλα έστειλε δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Σεβίλλη, θεωρώντας τον υπέρβαρο, αποκάλυψε χθες ότι πλέον τον κανόνα αυτόν τον επιβάλλει σε όλους τους παίκτες του ο Καταλανός προπονητής. «Τους λέει ότι αν θέλουν να κάνουν σεξ, να το κάνουν πριν από τα μεσάνυχτα διότι έχουν ανάγκη κάποιων ωρών καλού ύπνου» είπε ο Νασρί στη γαλλική τηλεόραση. «Ισχυρίζεται μάλιστα ότι αφού το επέβαλε στον Μέσι, εκείνος δεν ξανατραυματίστηκε» πρόσθεσε ο Νασρί, για να αποκαλύψει ακόμη ότι όταν ήταν στην Μπάγερν ο κ. Γκουαρδιόλα «άφησε στον πάγκο τον [Ρόμπερτ] Λεβαντόφσκι για να τον κάνει να κατανοήσει τον κανόνα του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή