Σφραγίζει την πρόκριση με Γιουνγκ Μπόις ο Ολυμπιακός

Σφραγίζει την πρόκριση με Γιουνγκ Μπόις ο Ολυμπιακός

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η ισοπαλία να εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό, καθώς τον στέλνει στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά όπως ξεκαθάρισε χθες ο Πάουλο Μπέντο, οι παίκτες του θα παίξουν για τη νίκη στον αποψινό αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις στο Καραϊσκάκη, της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου (22.05). Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, που σήμερα παίζει στο Καζαχστάν με την Αστάνα. «Δεν έχουμε προετοιμάσει το ματς για την ισοπαλία. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, ώστε να έχουμε βάσιμες πιθανότητες να τερματίσουμε πρώτοι που είναι σημαντικότατος στόχος», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «Πειραιωτών». Αναφορικά με την αγωνιστική απραξία 18 ημερών και κατά πόσον μπορεί να επηρεάσει τον ρυθμό της ομάδας του, ο Πάουλο Μπέντο ανέφερε: «Οχι, δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από αυτή την εξέλιξη».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας άφησε εκτός αποστολής τον Οσκαρ Καρντόσο, επειδή ταλαιπωρείται από ένα κτύπημα κάτω από το μάτι (υποχρεώθηκε να κάνει επτά ράμματα). Αποκλείστηκαν ακόμη ο τραυματίας Καπίνο και οι Ντομίνγκεζ, Μάριν, Ρομαό, Ντε Λα Μπέγια, Βούρος, Τσιμίκας, Πασιένσια, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Μανιάτης και Σιόβας. Σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να παίξουν οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Βιάνα, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης και Ελαμπντελαουί. Εισιτήρια θα πωλούνται και σήμερα έως και την ώρα έναρξης του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή