Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβος ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία, αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός

Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβος ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία, αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης στη νοκ – άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», με σκορ 3-2.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς έπιασε στον ύπνο τους «βιόλα», παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Σάχοφ (6’) και Κάμπος (26’), ωστόσο οι Ιταλοί αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα, με τους Μπερναρντέρσκι (33’) και Μπαμπακάρ (50’). Ο «Δικέφαλος», όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κατάφερε στις καθυτερήσεις να φτάσει στο μεγάλο διπλό, με δράστη τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Σλόβαν Λίμπερετς επί της Καραμπάγκ με 3-1, ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τους Τσέχους την τελευταία αγωνιστική, θα ψάξει τη νίκη, ωστόσο η πρόκριση δεν βρίσκεται στα χέρια του, καθώς ακόμη κι αν κερδίσει, χρειάζεται μη νίκη των Αζέρων απέναντι στη Φιορεντίνα. Αν η Καραμπάγκ επικρατήσει των Ιταλών, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία στους 10, από την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μείνει στην τρίτη θέση. 

«Αντίο» από ΠΑΟ

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε διατηρήσει ζωντανές τις λίγες ελπίδες του και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, γνωρίζοντας νέα ήττα από τον Αγιαξ με 2-0. Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 39’ με φάουλ του Σένε (φέρει ευθύνη ο Λουκ Στιλ) και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο 50ο λεπτό, με σκόρερ τον Τέτε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή