Tίτλοι τέλους σε μια εντυπωσιακή καριέρα για τον Στίβεν Τζέραρντ

Tίτλοι τέλους σε μια εντυπωσιακή καριέρα για τον Στίβεν Τζέραρντ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να θέσει ο ιστορικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη Λος Αντζελες Γκάλαξι στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η Λίβερπουλ, η μόνη αγγλική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε, κρατά ανοιχτή την πόρτα της στον πρώην αρχηγό της εθνικής Αγγλίας για μια θέση στο τεχνικό της τιμ.

Ο 36χρονος μέσος, που έπαιξε επί 18 χρόνια στη Λίβερπουλ και ήταν ο μακροβιότερος αρχηγός της, ανακοίνωσε χθες ότι θέτει τέρμα στην καριέρα του γιατί αυτό επιτάσσει το σώμα του. «Καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος σου φτάνει στο τέλος του, το σώμα σου αρχίζει και σου μιλάει» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «οι πόνοι γίνονται πιο συχνοί και αλλάζει ο τρόπος που νιώθεις μέσα στο γήπεδο». O Τζέραρντ κατέκτησε με τη Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο UEFA, δύο Κύπελλα Αγγλίας και τρία Λιγκ Καπ Αγγλίας, αλλά δεν στέφθηκε ποτέ του πρωταθλητής. Ισως η μοίρα του είναι να στεφθεί πρωταθλητής ως προπονητής, αφού η Λίβερπουλ διά του τεχνικού της, Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε έτοιμη να τον βοηθήσει εάν επιλέξει προπονητική σταδιοδρομία.

«Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Αν το θέλει, κι είμαι βέβαιος ότι το θέλει, να κάνει καριέρα στην προπονητική εμείς επιθυμούμε να τον βοηθήσουμε» είπε ο Γερμανός τεχνικός. Προσφάτως ο Τζέραρντ αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μίλτον Κινς Ντονς στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή